POP3 | Subsidie voor Gelderse korte voorzieningsketens

Gebiedsidentiteit en verantwoorde productie

Wilt u de producten die in uw regio geproduceerd worden benutten en ze direct in uw omgeving aanbieden voor consumptie? Heeft u plannen om meerwaarde te bieden voor uw regionale productie, meer ruimte te bieden voor ruimtelijke kwaliteit en gebiedsidentiteit en het grondstoffengebruik te verminderen bij productie? Dan is er een interessante subsidiekans! Provincie Gelderland stelt € 980.000,- ter beschikking vanuit de regeling ‘Subsidie voor Gelderse korte voorzieningsketens’. Deze regeling kan uw organisatie ondersteunen bij het behalen van lokale ambities op het gebied van voedselproductie en voorzieningsketens.

Subsidiabele activiteiten en subsidiebijdrage

Vanuit de provinciale subsidieregeling kunt u als Gelders samenwerkingsverband subsidie aanvragen. Let op, de subsidie wordt uitsluitend verstrekt aan projecten waarbij minimaal één gemeente en één streekproducent zijn betrokken.

Subsidie is beschikbaar voor de volgende drie activiteiten, waarbij de aard van het project en het aantal betrokken gemeenten leidend zijn voor de subsidieomvang. Richtlijn: 70-100% van de subsidiabele kosten tot een maximum van € 130.000,-.

  1. De oprichting van een samenwerkingsverband;
  2. Het gezamenlijk formuleren van een projectplan;
  3. Het uitvoeren van een innovatieproject.

Subsidie aanvragen? Vergroot uw slaagkans!

Subsidie aanvragen is dit jaar nog mogelijk van 20 juni tot en met 20 september 2019. Na sluiting van de deadline worden de aanvragen beoordeeld, waarbij de beste aanvragen als eerste subsidie ontvangen. Indien uw aanvraag laag scoort bij de beoordeling, dan is de kans op honorering klein. Zorg er daarom voor dat u een kwalitatief hoogwaardige aanvraag indient. Let op: dit is de laatste openstelling van de regeling in de huidige vorm.

De specialisten van Hezelburcht vergroten uw slagingskans aanzienlijk door tijdig een degelijke en complete aanvraag met u op te stellen. Vorig jaar hebben wij nog zes POP3 aanvragen succesvol begeleid, met als resultaat mooie subsidietoekenningen vanuit Provincie Gelderland.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw project of samenwerkingsverband kunnen betekenen? Bel ons op 088 495 20 00 of benader ons via de onderstaande button voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

contact

Meer informatie? Neem contact op via het onderstaande formulier of bel ons via 088 495 20 00.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00