Nieuwe subsidiekans voor digitale innovaties met CEF Digital

Het EU-programma CEF Digital heeft een subsidieoproep gelanceerd voor innovaties die de digitale infrastructuur in Europa kunnen verbeteren. Denk hierbij aan innovaties op het gebied van bijvoorbeeld nieuwe clouddiensten, het uitbreiden van het 5G-netwerk of het opzetten van handige digitale platforms. Bent u bezig met de ontwikkeling van een dergelijk innovatief idee? Draag dan met uw idee bij aan de digitale transformatie van Europa. Deze oproep heeft een budget van € 258 miljoen en is tot en met 22 maart 2022 open voor aanvragen. Ontdek hoe u in aanmerking kunt komen voor subsidie:

Voor wie en wat is CEF Digital?

De subsidieoproep is open voor aanvragen van alle soorten organisaties, publiek of privaat, gevestigd in een EU-land. Dit mogen ook overzeese landen en gebieden zijn die tot een EU-lidstaat behoren. Dien individueel of samen met partners een aanvraag in voor een innovatie die aansluit bij een van de volgende thema’s:

  • 5G voor Smart Communities (budget: € 25 miljoen)
  • 5G-dekking langs Transport Corridors (budget: € 106 miljoen)
  • Backbone-netwerken voor pan-Europese Cloud Federatie (budget: € 80 miljoen)
  • Backbone-connectiviteit voor Digital Global Gateways (budget: € 40 miljoen)
  • Coördinerende en ondersteunende werkzaamheden (budget: € 7 miljoen)

Twijfelt u of uw innovatie bij een van deze onderwerpen past? Voor meer informatie over deze thema’s kunt u contact opnemen met onze ICT- en innovatiespecialisten.

Ontdek deze subsidiekans

CEF Digital biedt interessante subsidiekansen voor de ontwikkeling van digitale producten, diensten en processen. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om uw internationale ambities waar te maken en samen te werken met andere Europese organisaties die weer nieuwe kennis en expertise met zich meebrengen.

Wilt u de subsidiekansen verkennen? Laat uw project of idee vrijblijvend toetsen op de mogelijkheden! Wij zoeken dan uit of deze oproep of mogelijk andere subsidieregelingen aansluiten bij uw project.

Spar met een specialist
Of bel direct naar: 088 495 20 00

CEF subsidie
Gerelateerde subsidie CEF subsidie
CEF ondersteunt baanbrekende internationale projecten op het gebied van transport, energie en digita...Lees verder

contact

Heeft u vragen over deze subsidieoproep? Wij staan u graag te woord. Bel ons op 088 495 20 00 of laat uw vraag achter via het onderstaande formulier:

Spar met een specialist over CEF Digital!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00