Nieuwe regeling voor energieprojecten EFRO Oost aangekondigd

Binnen het EFRO Oost programma wordt in het najaar een nieuwe tender opengesteld voor innovatieprojecten gericht op energie. Specifiek voor projecten die meer hernieuwbare energie produceren en voor projecten die de productie, distributie en verbruik efficiënter maken. Naar verwachting komt er een nieuwe openstelling in het najaar van 2024 voor deze energieprojecten.

Tenderregeling energie binnen EFRO Oost

Binnen deze nieuwe tender komt de focus te liggen op hogere TRL’s (Technology Readiness Levels) en op slimme innovaties op gebied van hernieuwbare energie en slimme energiesystemen. Naar verwachting kunt u in het najaar van 2024 aanspraak maken op deze openstelling. Meer informatie hierover volgt.

EFRO Oost (onderdeel van EFRO)

Het EFRO subsidieprogramma wil economische verschillen tussen Europese regio’s kleiner maken en draagt bij aan een slimmer en groener Europa. EFRO Oost 2021-2027, de opvolger van OP-Oost 2024-2020, is onderdeel van het EFRO subsidieprogramma en is specifiek voor de regio’s Overijssel en Gelderland (oost-Nederland).

Meer weten over deze subsidiekans?

Bent u benieuwd naar de nieuwe tenderregeling van EFRO Oost? Houd dan onze website en LinkedIn in de gaten. Mogelijk delen we snel meer nieuws over deze nieuwe tender. Naast de mogelijke energietender van EFRO Oost, zijn er nog een veel andere subsidiekansen voor de energietransitie. Neem contact op voor een adviesgesprek. Onze specialisten staan u graag te woord. U kunt contact opnemen via info@hezelburcht.com of bel naar 088 495 20 00.

Neem contact op

contact

Meer weten over de nieuwe regeling van EFRO Oost? Laat uw gegevens achter en één van onze specialisten neemt contact met u op

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00