Nederland telt de meeste EIC Accelerator winnaars!

De winnaars van de EIC Accelerator (18 maart cut-off date) zijn bekend. Nederland telt maar liefst negen winnaars en is daarmee nummer één in Europa! Binnen deze ronde wordt er € 314 miljoen verdeeld over innovatieprojecten van scale-ups om nieuwe producten, processen of diensten naar de Europese markt te brengen. De Nederlandse winnaars ontvangen gezamenlijk € 30,4 miljoen aan subsidie en equity.

infographic EIC AcceleratorGrafiek: aantal winnaars per land van afgelopen cut-off date. Bron: RVO.nl (https://www.rvo.nl/actueel/nieuws/meer-dan-%E2%82%AC-30-miljoen-voor-9-nederlandse-innovatieve-scale-ups)

Extra trots op één winnaar: Avy

Van de negen Nederlandse winnaars zijn wij extra trots op Avy. De innovatie van Avy is een drone die medische spoedleveringen kan verrichten en daarmee de medische zorg kan waarborgen in een veranderende wereld. De drone valt binnen de corona-gerelateerde projecten en is uniek vanwege zijn flexibiliteit, vliegcapaciteit en efficiëntie.

Als vaste subsidiepartner van Avy hebben wij verschillende subsidietrajecten succesvol begeleid, waaronder deze prestigieuze EIC Accelerator toekenning.

De EIC Accelerator

De populaire Europese EIC Accelerator ondersteunt innovatieve scale-ups met internationale ambities. Projecten gericht op het opschalen van een nieuw product, proces of dienst en deze naar de Europese markt brengen komen in aanmerking voor subsidie (tot € 2,5 miljoen), eventueel aangevuld met equity.

Breng uw innovatie versneld op de markt met de EIC Accelerator

Is uw organisatie een scale-up en wilt u een innovatie op de Europese markt brengen? Toets dan uw project op de mogelijkheden zoals de EIC Accelerator! De Accelerator is het hele jaar geopend voor aanvragen, de volgende cut-off date is vastgesteld op 7 oktober 2020. De specialisten van Hezelburcht hebben veel ervaring met subsidies op Europees niveau. Wij toetsen vrijblijvend of uw project in aanmerking komt voor subsidie!

Neem contact op!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd of u ook gebruik kunt maken van EIC Accelerator subsidie en eigen vermogen? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00