MIT R&D-Samenwerkingsprojecten 2024 binnenkort weer open voor aanvragen

De MIT subsidie voor samenwerkende mkb’ers gaat binnenkort weer open voor aanvragen. Met dit programma krijgt u tot € 350.000,- subsidie voor het vernieuwen of ontwikkelen van een product, productieproces of een dienst. Mkb’ers die actief zijn in verschillende soorten sectoren komen in aanmerking. U kunt MIT R&D-samenwerkingsprojecten aanvragen van 11 juni tot en met 17 september 2024.

Voor wie is deze subsidie?

De subsidieregeling is beschikbaar voor mkb’ers die samenwerken binnen verschillende sectoren: High Tech en ICT, Logistiek, Agri & Food, Chemie, Creatieve Industrie, Energie en Biobased, Life Sciences & Health, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Water & Maritiem.

Hoeveel is de MIT R&D-samenwerkingsprojecten subsidie in 2024?

De subsidie bedraagt 35% van de subsidiabele kosten en kan oplopen tot de volgende bedragen:

  • Voor kleine R&D-samenwerkingsprojecten is de subsidie minimaal € 50.000,- tot maximaal € 200.000,- per project.
  • Voor grote R&D-samenwerkingsprojecten is de subsidie minimaal € 200.000,- tot maximaal € 350.000,- per project.

Een mooi voorbeeld van een MIT R&D-Samenwerkingsproject

Het populaire instrument MIT R&D-Samenwerkingsprojecten helpt al jaren talloze mkb’ers bij het realiseren van innovaties. De subsidie draagt tenslotte flink bij aan het financieren van de totale projectkosten. Een mooi voorbeeld van een recente toekenning is de MIT R&D van onze relaties Happitech en Corsano. De twee bedrijven hebben hun krachten gebundeld en samen een oplossing gerealiseerd dat bijdraagt aan een betere screening en monitoring van Hart- en Vaatziekten. U leest er hier meer over.

Ook zo’n mooi project realiseren?

Heeft u ook zo’n goed initiatief? En ziet u kansen om samen te werken met een ander bedrijf om dit te realiseren? Laat deze kans dan niet onbenut!

De aanvragen worden beoordeeld en aan de hand daarvan toegekend. Alleen de beste aanvragen worden dus goedgekeurd. Laat u daarom adviseren door onze MIT-specialisten, zodat u zeker bent van een kansrijke aanvraag. Neem voor meer informatie contact met ons op! Stuur direct een mail naar info@hezelburcht.com of bel 088 495 20 00.

Neem contact op

Contact

Wilt u meer weten over deze subsidie? Neem contact op, stuur een mail naar info@hezelburcht.com of vul uw gegevens in:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00