ICT Proposers’ Days 2019: nog veel calls binnen H2020

Op 19 en 20 september 2019 vonden de ICT Proposers’ Days plaats in Helsinki. Dit evenement werd georganiseerd door het Europese agentschap DG Connect. Tijdens dit drukbezochte evenement kwamen diverse ICT calls en onderwerpen aan bod, waaronder cyber security, blockchain & robotics. Ook was er aandacht voor het aangekondigde Digital Europe Programma. Daarnaast konden deelnemers met elkaar kennismaken tijdens het ‘brokerage event’. Onze European Affairs Manager was namens Hezelburcht aanwezig op dit belangrijke ICT-evenement.

Foto: sessie over cyber security tijdens de ICT Proposers’ Day 2019

H2020 onderdelen die een relatie hebben met ICT

Tijdens de ICT Proposers’ Day 2019 werd aandacht besteed aan de volgende H2020-onderdelen:

 • Information and Communication Technologies (ICT);
 • Future and Emerging Technologies (FET);
 • Societal Challenges, bestaande uit 7 uitdagingen:
  • Health, demographic change and wellbeing;
  • Food security, sustainable agriculture and forestry, marine and maritime and inland water research, and the bioeconomy;
  • Secure, clean and efficient energy;
  • Smart, green and integrated transport;
  • Climate action, environment, resource efficiency and raw materials;
  • Europe in a changing world – inclusive, innovative and reflective societies;
  • Secure societies – protecting freedom and security of Europe and its citizens.

Wist u dat?

Hoewel het einde van het huidige Horizon 2020 programma – het EU-programma gericht op onderzoek en innovatie – in zicht komt, wordt er nog een grote hoeveelheid calls (oproepen tot het indienen van projectvoorstellen) geopend tot en met 2020. Vanaf 2021 start het vervolgprogramma onder de naam Horizon Europe.

Overzicht ICT calls

Hezelburcht is bekend met alle H2020 ICT calls. Hierdoor zijn wij in staat om uw project(en) te koppelen aan passende ICT calls. Bent u benieuwd naar de H2020 subsidiekansen voor uw organisatie?

Neem contact op voor meer informatie!

Indienen van Horizon 2020 ICT-aanvraag

Indien uw organisatie interesse heeft om deel te nemen aan een ICT call, dan is het van belang om tijdig te beginnen met het vormen van een consortium. Hezelburcht heeft veel ervaring met het opstellen en coördineren van Horizon 2020 aanvragen. Met onze ondersteuning wordt de kans vergroot dat uw project subsidie ontvangt. Ook kan Hezelburcht zorgdragen voor de administratieve werkzaamheden voor én na de toekenning van de subsidie.

Wilt u meer informatie over de legio ICT calls voor uw organisatie? Of direct meer informatie over onze ondersteuning? Neem contact op, onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact op!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Wenst u meer informatie over de calls en de mogelijkheden daarbinnen voor uw organisatie? Neem contact op, onze specialisten helpen u graag verder.

Spar met een specialist

& ontdek de mogelijkheden!

?

Laat uw gegevens achter

Of bel direct naar: 088 495 20 00