Hezelburcht scoort opnieuw 100% in SSEB subsidie voor verduurzaming van bouwvoertuigen

Opnieuw zijn alle Subsidie Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB subsidie) aanvragen door Hezelburcht toegekend aan onze relaties. Zowel voor de SSEB Innovatie – Haalbaarheidsstudie als voor de SSEB Retrofit scoren we 100%. Met deze subsidies worden bouwvoertuigen van onze relaties omgetoverd tot zero-emission aangedreven voertuigen.

Kwart van het budget SSEB Innovatie – Haalbaarheidsstudie

Direct bij de opening van het onderdeel Innovatie van de SSEB op 9 mei hebben we in totaal € 250.000,- subsidie aangevraagd. Dat is goed voor maar liefst 25% van het hele budget van dit SSEB-onderdeel in 2023. Deze haalbaarheidsstudies onderzoeken de haalbaarheid voor het aanpassen naar zero-emission aandrijving van bouwvoertuigen, met behulp van elektrificatie en/of waterstoftoepassing.

Twee SSEB Retrofit subsidies

Daarnaast hebben we twee SSEB Retrofit subsidies aangevraagd, met een totaal subsidiebedrag van € 189.000,-. Deze subsidies zijn bedoeld voor de hermotorisering van bouwvoertuigen. Benodigde componenten en de investering in uren zijn subsidiabel voor het verduurzamen van de aandrijving.

Advies van onze SSEB specialist

Heeft u een idee, behoefte of mogelijkheid om een bouwvoertuig te verduurzamen? Neem dan contact op met onze SSEB Specialist Kevin Bonke. Op dit moment is er alleen nog budget voor de SSEB Innovatie – Haalbaarheidsstudie. Benut die kans!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Ontdek de mogelijkheden van SSEB subsidie voor uw bedrijf! Onze SSEB-specialisten staan u graag te woord.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00