Deadline van Programma Aardgasvrije Wijken uitgesteld

De tweede ronde van het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) is open. Ook voor deze ronde kunt u weer in aanmerking komen voor een financiële bijdrage van het Rijk om wijken en buurten in Nederland versneld aardgasvrij te maken.

De bijdrage is beschikbaar voor de onrendabele top van de investeringen. De investeringen hebben betrekking op bijvoorbeeld aanpassingen in woningen, aansluitkosten op alternatieven voor aardgas en proceskosten.

Budget tweede call PAW

Er is een budget van € 100 miljoen beschikbaar. De bijdrage is gemiddeld € 4 miljoen voor wijken van 500 woningen. Dankzij dit ruime budget kunnen ongeveer 20 projecten een bijdrage krijgen. Een flinke impuls voor uitvoering van de energietransitie!

Verschuiving deadline naar 1 mei 2020

In verband met de coronacrisis, is de deadline voor indiening van aanvragen voor deze tweede call verschoven naar 1 mei 2020. Hezelburcht adviseert momenteel diverse aanvragers die gebruik willen maken van deze middelen. Heeft u ook advies of hulp nodig bij uw aanvraag? Neem dan tijdig contact met ons op!

Derde call is vermoedelijk laatste openstelling

Volgend jaar komt de derde tranche van het Programma Aardgasvrije Wijken. Dit wordt waarschijnlijk ook meteen de laatste openstelling. Wij houden u op de hoogte over deze openstelling en verdere ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie in de gebouwde omgeving.

Hulp of advies nodig?

Ondersteuning bij uw PAW aanvraag? Schakel Hezelburcht tijdig in! Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u begeleiden bij het volledige subsidietraject. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Programma Aardgasvrije Wijken (PAW)
Gerelateerde subsidie Programma Aardgasvrije Wijken (PAW)
Middels het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) krijgen gemeenten een bijdrage voor het aardgasvrij ...Lees verder

contact

Heeft u interesse in het Programma Aardgasvrije Wijken? Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00