BOOST voucher voor digitaliseren maakindustrie in Gelderland

Bent u een Gelderse mkb’er en actief in de maakindustrie? Ontvang een Smart Industry voucher voor het inschakelen van externe expertise om uw bedrijf, bedrijfsprocessen en producten te digitaliseren / optimaliseren. De voucher levert een bijdrage van 50 procent van de kosten tot € 10.000,-.

Wat is BOOST en Smart Industry?

Het BOOST netwerk richt zich op het opschalen van de Smart Industry in Oost-Nederland. De organisatie bestaat uit een aantal Oost-Nederlandse ondernemers en zijn een kennis- en inspiratiebron op dit gebied voor andere mkb’ers. Middels zes thema’s zijn de prioriteiten vastgesteld en daaruit worden de activiteiten uitgerold.

Smart Industry wordt ook wel industrie 4.0 of slimme industrie genoemd. Dit betekent dat apparaten, productieprocessen en hele organisaties verder gedigitaliseerd worden. Voornamelijk betekent dit het laten samenwerken en intelligent maken van machines met behulp van slimme ICT.

Welke activiteiten komen in aanmerking voor de voucher?

Er zijn diverse projecten en activiteiten die in aanmerking komen voor de voucher:

  • U kunt door een externe specialist in kaart laten brengen waar uw status is wat betreft Smart Industry en welke kansen en bedreigingen daarin zijn.
  • U kunt een bewustwordingsprogramma laten verrichten om uw personeel mee te krijgen met de veranderingen die Smart Industry tot gevolg heeft.
  • U kunt de voucher inzetten om bijvoorbeeld een IT-architect in te zetten om de samenhang en integratie van de software te optimaliseren, zelfs als u al goed onderweg bent met de digitalisering van uw systemen.
  • Gebruik de voucher om een specialist in te schakelen die in kaart brengt wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie om gebruik te maken van robots, cobots of AGV’s (Automatisch Geleid Voertuig).

De mogelijkheden voor uw organisatie?

De vouchers biedt verschillende kansen voor de mkb in Gelderland. De specialisten van Hezelburcht hebben ruime ervaring in het aanvragen van subsidie voor de maakindustrie. Neem contact op voor meer informatie!

Neem contact op!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Meer weten over deze voucher? Neem contact op, onze specialisten adviseren u graag!

Spar met een specialist

& ontdek de mogelijkheden!

?

Laat uw gegevens achter

Of bel direct naar: 088 495 20 00