Advies om als gemeente duurzaam in te kopen?

Zowel gemeenten, provincies, waterschappen als andere aanbestedende organisaties kunnen subsidie ontvangen voor extern advies bij klimaatneutraal en circulair inkopen. Middels de Subsidieregeling advies bij klimaatneutraal en circulair inkopen (AKCI) worden deze organisaties gestimuleerd om hun duurzaamheidsambities te realiseren.

Klimaatneutraal en circulair inkopen

De regeling is geopend sinds 1 mei 2019 en heeft een beschikbaar budget van € 1 miljoen voor het thema Klimaatneutraal en Circulair Inkopen (KCI). Organisaties ontvangen per aanvraag (één advies) een subsidiebijdrage van € 10.000,- voor het inwinnen van kennis en capaciteit.

Maak slim gebruik van deze subsidiekans!

Op dit moment hebben al 41 organisaties gebruik gemaakt van deze unieke subsidiekans. Dit betekent dat er nog € 590.000,- aan budget beschikbaar is. Voor deze regeling geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus tijdig bij om aanspraak te maken op deze subsidiekans!

Meer informatie of persoonlijk advies?

Wilt u meer informatie over deze regeling? Onze specialisten staan u graag te woord en bieden advies & ondersteuning bij het schrijven van een optimale subsidieaanvraag.

Neem contact op voor meer informatie!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Meer informatie over deze subsidiekans? Onze specialisten helpen u graag verder.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden!

?

Vul contactformulier in

of bel direct naar: 088 495 20 00