Defensie

Innovatieve technologieën, producten en diensten zijn onmisbaar om de veiligheid van Nederland en Europa te waarborgen. Om het defensiedomein te versterken worden onder andere bedrijven, overheden en kennisinstellingen opgeroepen hun innovatieve ideeën te realiseren en delen met de rest van Europa. Er zijn diverse subsidieregelingen die aanvullende financiering bieden voor projecten variërend van defensie platforms en systemen tot en met cybersecurity en disruptieve technologieën.

Persoonlijk advies?
Of bel: 088 495 20 00

Subsidies voor defensiedomein

Met name op Europees niveau zijn er diverse interessante subsidie instrumenten beschikbaar voor innovatieprojecten gericht op (digitale) veiligheid. Zo is voor het Europees Defensie Fonds 2021 – 2027 ruim € 8 miljard uitgetrokken voor technologieën en producten die voor defensie van toepassing zijn. Of kunt u middels Digital Europe subsidie ontvangen voor digitale innovaties. Aanvullend zijn er ook vanuit het Horizon Europe programma subsidiemogelijkheden voor projecten die inspelen op huidige en toekomstige dreigingen, cybercrime en door natuur en mensen veroorzaakte rampen.

Ontdek de mogelijkheden voor Defensie

Naast dat subsidies kansen bieden voor innovatieprojecten verlaagt het ook het financiële risico. Loop daarom geen enkele subsidiekans mis. Onze specialisten zijn experts op het gebied van subsidiewerving. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste subsidie voor uw innovatieproject. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op
Of bel: 088 495 20 00

contact

Bent u bezig met het ontwikkelen van een technologie die relevant is voor defensie? Ontdek de subsidiemogelijkheden!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00