Topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI) – Health Holland

Voor wie?

Organisaties actief op het gebied van LSH

Voor wat?

Publieke en private samenwerkingsprojecten

Meer informatie

Life Sciences & Health (LSH) is één van de topsectoren waar Nederland op het gebied van kennis en innovatie wereldwijd in uitblinkt. Ons land is een hotspot voor LSH bedrijven en Noord-Brabant draagt daar voor een groot deel aan bij. Health Holland is het Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) van de topsector LSH.

Wat doet TKI Health Holland?

Health Holland is een netwerk waar onder andere samenwerkingsverbanden tussen publieke en private organisaties, projecten en subsidieregelingen worden gestimuleerd. Hun missie? Het verbeteren van de kwaliteit van leven (vitaliteit) maar tegelijkertijd het zorgsysteem betaalbaar houden. Health Holland is er voor organisaties van klein tot groot: van start-ups tot corporate en universiteiten.

Financieringskansen vanuit TKI Health Holland

Er worden regelmatig subsidie- en financieringskansen vanuit Health Holland gepubliceerd. Bijvoorbeeld:

MKB Call 2024

Er is in 2024 een MKB Call voor innovatief onderzoek door publiek-private-samenwerking (PPS) in de LSH sector. Onder bepaalde voorwaarden kan het mkb door middel van deze call subsidie ontvangen om één bestaand of nieuw R&D FTE aan een industrieel publiek-privaat samenwerkingsproject te laten werken. Het streven van de Topsector LSH is om met deze call de PPS-regeling beter aan te sluiten bij het innovatief mkb. Het indienen van uw vooraanmelding kon in 2024 vanaf 1 februari (inmiddels al gesloten), en voor de uitgewerkte aanvraag is de deadline op 9 april 2024.

Mis geen enkele subsidiekans

Is uw organisatie actief binnen Life Sciences, Health of Food? Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden vanuit Health Holland voor uw projecten? Onze LSH specialisten staan u graag te woord. Neem contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

contact

Benieuwd naar de subsidiekansen binnen Health Holland? Onze specialisten staan u graag te woord! Neem contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com. Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: