Topconsortium voor Kennis en Innovatie (TKI) – Health Holland

Voor wie?

Organisaties actief op het gebied van LSH

Voor wat?

Publieke en private samenwerkingsprojecten

Meer informatie

Life Sciences & Health (LSH) is één van de topsectoren waar Nederland op het gebied van kennis en innovatie wereldwijd in uitblinkt. Ons land is een hotspot voor LSH bedrijven en Noord-Brabant draagt daar voor een groot deel aan bij. Health Holland is het Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI) van de topsector LSH.

Wat doet TKI Health Holland?

Health Holland is een netwerk waar onder andere samenwerkingsverbanden tussen publieke en private organisaties, projecten en subsidieregelingen worden gestimuleerd. Hun missie? Het verbeteren van de kwaliteit van leven (vitaliteit) maar tegelijkertijd het zorgsysteem betaalbaar houden. Health Holland is er voor organisaties van klein tot groot: van start-ups tot corporate en universiteiten.

Financieringskansen vanuit TKI Health Holland

Er worden regelmatig subsidie- en financieringskansen vanuit Health Holland gepubliceerd. Bijvoorbeeld:

Nieuwe mkb call

Vanaf 2023 is er vanuit de Topsector LSH €3,3 miljoen aan PPS-toeslag gereserveerd, waarvan €2,4 miljoen beschikbaar is voor het mkb. Onder bepaalde voorwaarden kan het mkb door middel van deze call subsidie ontvangen om één bestaand of nieuw R&D FTE aan een industrieel publiek-privaat samenwerkingsproject te laten werken. Het streven van de Topsector LSH is om met deze call de PPS-regeling beter aan te sluiten bij het innovatief mkb. Het indienen van uw vooraanmelding kan tot 15 mei 2023 17:00 uur. De deadline van uw uitgewerkte aanvraag is 19 september 2023 17:00 uur.

Mis geen enkele subsidiekans

Is uw organisatie actief binnen Life Sciences, Health of Food? Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden vanuit Health Holland voor uw projecten? Onze LSH specialisten staan u graag te woord. Neem contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

contact

Benieuwd naar de subsidiekansen binnen Health Holland? Onze specialisten staan u graag te woord! Neem contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com. Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: