Subsidie Valorisatie

Voor wie?

Mkb’ers

Voor wat?

Ontwikkelen, testen en demonstreren van innovaties

Wanneer aanvragen?

Open tot en met 31 januari 2025

Advies over Subsidie Valorisatie

Mkb’ers in Noord-Nederland opgelet! De subsidieregeling Valorisatie 2023 Middelgroot biedt subsidie voor innovatieve projecten die economisch en maatschappelijk impact maken in Noord-Nederland. Deze subsidie wordt door SNN verstrekt en kan aangevraagd worden tot en met 31 januari 2025. Of tot wanneer het budget is overvraagd. U ontvangt subsidie voor het ontwikkelen, testen en demonstreren van uw product, proces of dienst. De subsidiebijdrage is € 350.000 tot € 800.000 per project. De subsidie Valorisatie komt voort uit de subsidieprogramma’s JTF en EFRO.

Welke projecten komen in aanmerking?

U krijgt subsidie voor het ontwikkelen, testen en demonstreren van een innovatief product, proces of dienst. Dit kan individueel of in samenwerkingsverband aangevraagd worden. Projecten moeten zich richten op het ‘slimmer’, ‘groener’, ‘socialer’, of ‘inclusiever’ maken van de regio. Zeer divers dus!

Voorwaarden Valorisatie 2023 Middelgroot

De subsidiebijdrage verschilt van € 350.000 tot en met € 800.000, maar bij samenwerkingsverbanden krijgt elke partner maximaal € 500.000. Standaard draagt SNN 25% van de projectkosten bij, maar bij een samenwerking met een andere onderneming of kennisinstelling is dit 35%. Werkt u samen met zowel een andere onderneming, als met een kennisinstelling, dan kan dit oplopen tot zelfs 45% van de projectkosten. Voorwaarde daarvoor is dat geen partner meer dan 70% van de kosten draagt. Er is in totaal € 19 miljoen beschikbaar, een deel daarvan is al aangevraagd. Dus om in aanmerking te komen moet u nu starten met uw aanvraag, voordat het te laat is.

Optimaal subsidieondersteuning van Hezelburcht

Onze subsidiespecialisten hebben veel ervaring met dit type subsidietrajecten. Onze specialisten zijn verdeeld over expertise-teams en spreken daardoor uw taal. Het zijn specialisten binnen uw vakgebied! Alleen zo kunnen we subsidieaanvragen schrijven met de hoogste kans op toekenning. Benieuwd naar de SNN Valorisatie 2023 Middelgroot? Of wilt u graag ontdekken welke subsidiekansen er voor u zijn? We toetsen het vrijblijvend. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie via info@hezelburcht.com of bel naar 088 495 20 00.

Contact

Wilt u meer weten over SNN subsidie Valorisatie Middelgroot? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem contact op via info@hezelburcht.com of laat uw gegevens achter:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00