Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET)

Wilt u als zorgaanbieder het toepassen van eHealth opschalen? De Stimuleringsregeling E-Health Thuis stimuleert opschaling en borging van eHealth zodat meer mensen met een chronische ziekte of beperking thuis kunnen blijven wonen.

Direct de mogelijkheden weten?
Of bel direct naar: 088 495 20 00

SET generiek | Subsidie aanvragen voor eHealth toepassingen?

Wilt u beroep doen op subsidie vanuit de Stimuleringsregeling E-Health Thuis? Indienen is mogelijk sinds 1 februari 2020. Er is in 2020 € 28 miljoen beschikbaar voor projecten. Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, een tijdige voorbereiding is dan ook gewenst! De regeling loopt tot en met 31 december 2021.

Het aanvragen van SET subsidie

Het aanvraagproces is behoorlijk complex, waardoor u rekening moet houden met een forse doorlooptijd voordat u een complete aanvraag kunt indienen. De subsidieregeling is bovendien alleen toegankelijk voor projecten die in samenwerking tussen minimaal één zorgaanbieder en één inkopende partij worden opgezet (zoals een gemeente, zorgverzekeraar of zorgkantoor). We adviseren daarom om tijdig met partijen om tafel te gaan om een aanvraag voor te bereiden.

De subsidie is niet bedoeld voor eHealth-investeringen, maar voor de implementatie van eHealth in werkprocessen, het organiseren van een duurzame bekostiging en de bijbehorende communicatie, training en kennisdeling.

Verruiming SET vanwege coronavirus

Door de coronacrisis is de regeling verruimd zodat meer zorgaanbieders extra digitale zorg op afstand voor mensen thuis kunnen inzetten. Deze openstelling, het coronaloket, ging van start op 25 maart. De subsidiebijdrage bedroeg maximaal € 50.000,- per project.

Subsidie aanvragen of meer informatie?

Bent u voornemens om een SET aanvraag in te dienen? Hezelburcht begeleidt diverse aanvragen voor relaties en is u graag van dienst. Neem contact op met onze specialisten voor aanvullende informatie. Zij kunnen u op weg helpen en u begeleiden bij een kansrijke aanvraag.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Meer informatie over deze regeling? Neem gerust contact met ons op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00