Quantum Delta NL

Voor wie?

Innovatieve high tech mkb’ers

Voor wat?

De ontwikkeling en toepassing van quantumtechnologie

Meer informatie

Quantumtechnologie heeft een disruptief effect binnen allerlei sectoren en verdere ontwikkeling van deze technologie is dan ook van groot belang. Met name high tech mkb’ers kunnen met hun ideeën een waardevolle bijdrage leveren aan nieuwe quantumtechnologieën en -innovaties. Vanuit het Quantum Delta NL programma worden er subsidiekansen geboden aan innovatieve high tech ondernemers die financiering zoeken voor hun R&D-project!

Voor wie en wat is Quantum Delta NL?

Deze subsidieoproep van Quantum Delta is open voor aanvragen van high tech mkb’ers die momenteel bezig zijn met het uitvoeren van R&D projecten op het gebied van quantumtechnologie. Deze projecten kunnen gericht zijn op de ontwikkeling van bijvoorbeeld nieuwe producten of diensten op het gebied van software ontwikkeling, materialen of elektronica.

Subsidiebijdrage en budget van Quantum Delta NL

Er komt jaarlijks een budget van € 5 miljoen vrij. Uw projectvoorstel bedraagt € 500.000 tot € 2 miljoen per project. De subsidiebijdrage kan oplopen tot maximaal 2/3 van de subsidiabele kosten. Overweegt u een aanvraag in te dienen? Dan kunt u dit individueel of als consortium doen. Dit consortium moet bestaan uit een publiek-privaat samenwerkingsverband (PPP).

Andere zaken om rekening mee te houden

  • Uw project omvat industrieel of toegepast onderzoek (TRL 2-4) en/of experimentele ontwikkeling (TRL 5-8);
  • Uw project duurt maximaal 4 jaar (tot uiterlijk het eind van de programmaperiode in december 2028).

Een aanvraag indienen? Schakel Hezelburcht in

Onze high tech specialisten ondersteunen u graag bij het opstellen van een kansrijke aanvraag. Neem vandaag nog contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com om de mogelijkheden van deze of andere interessante subsidiekansen te bespreken!

contact

Wilt u meer informatie over Quantum Delta NL? Onze specialisten staan u graag te woord. Neem contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com. Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: