NWA – Onderzoek op Routes door Consortia (NWA-ORC)

Voor wie?

Interdisciplinaire en kennisketenbrede consortia

Voor wat?

Onderzoeksvoorstellen met een vernieuwend karakter

Aanvragen

Deadline volledige aanvraag: 24 juni 2021

Binnen de Nationale Wetenschapsagenda – Onderzoek op Routes door Consortia (NWA-ORC) kunnen interdisciplinaire en kennisketenbrede consortia onderzoeksvoorstellen indienen met een breed en vernieuwend karakter. Het doel: het stimuleren van onderzoek en innovatie om zo dichterbij maatschappelijke en wetenschappelijke doorbraken te komen

Voor wie is NWA-ORC?

Aanvragen kunnen worden ingediend door een consortium waarin de verschillende vormen van onderzoek (fundamenteel, toegepast en praktijkgericht) zijn vertegenwoordigd. Een consortium bestaat uit deelnemers uit de volgende categorieën:

  • Penvoerder
  • Aanvrager(s)
  • Cofinancier(s)
  • Samenwerkingspartners (optioneel)

Wat kunt u aanvragen?

In deze ronde kunt u een aanvraag indienen voor onderzoeksprojecten met een looptijd van vier tot acht jaar in één van de volgende bandbreedtes:

  • € 500.000,- tot € 2 miljoen
  • € 2 miljoen tot € 5 miljoen
  • € 5 miljoen tot € 10 miljoen

Het subsidiebedrag hangt af van de bandbreedte waarin de aanvraag is ingediend. U kunt een bijdrage ontvangen voor diverse modules, waaronder personele en materiële kosten, investeringen, kennisbenutting, internationalisering, Money Follows Cooperation en projectmanagement. Voor elk project is cofinanciering van minimaal 10% van het totale projectbudget verplicht.

Wanneer kunt u uw NWA-ORC aanvraag indienen?

De NWA-ORC ronde kent drie fasen. De deadline voor het indienen van een initiatief vond plaats op 1 oktober 2020 (fase 1). De deadline voor het indienen van een beknopte aanvraag (fase 2) sloot op 14 januari 2021. De volledige aanvraag dient u uiterlijk 24 juni 2021 in (fase 3).

Meer informatie

Wilt u meer weten over NWA-ORC? Of bent u benieuwd of uw project in aanmerking komt voor subsidie? Neem direct contact op via 088 495 20 00 of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier, onze specialisten onderzoeken graag de kansrijkheid van uw project!

Neem contact op voor een kennismaking

contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van NWA-ORC voor uw project? Neem contact op?

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00