Key Digital Technologies Joint Undertaking (KDT JU)

Voor wie?

Europese industrie, mkb’ers, onderzoekers

Voor wat?

De ontwikkeling en uitrol van digitale sleuteltechnologieën

Vraag subsidie aan

De Key Digital Technologies Joint Undertaking, ofwel KDT JU, is een publiek-private partnerschap voor projecten op het gebied van allerlei digitale sleuteltechnologieën. Jaarlijks worden er diverse oproepen gelanceerd voor voorstellen voor onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatieprojecten. Lees hier alles over dit initiatief!

Voor wie is KDT JU interessant?

Er worden geregeld oproepen gelanceerd voor allerlei soorten organisaties. Zo kunnen bijvoorbeeld organisaties uit de Europese industrie, mkb’ers en Research & Technology Organisations (RTO’s) deelnemen aan oproepen van KDT JU.

Waarom KDT JU?

Elektronische componenten en systemen zijn onmisbaar voor de economische sector. Het programma is dan ook opgezet als toonaangevend strategisch initiatief om zo ondersteuning te bieden bij diverse Europese beleidsprioriteiten, denk aan het versterken van Europa’s positie als digitale leider. Er wordt jaarlijks financiële steun beschikbaar gesteld voor de industrie, onderzoekers en ondernemers die met hun projecten bijdragen aan de digitale transformatie in Europa.

De doelstellingen

Er zijn diverse doelstellingen opgesteld, denk aan het versterken van de strategische autonomie van de EU op het gebied van elektronische componenten en systemen, maar ook het tot stand brengen van EU-leiderschap op het gebied van wetenschappelijke excellentie en innovatie.

Deelnemende landen en organisaties

De volgende organisaties zijn lid van KDT JU:

  • EPoSS, AENEAS en Inside Industry Association vertegenwoordigen partijen die actief zijn op het gebied van micro- en nano-elektronica, slimme geïntegreerde systemen en ingebedde/cyber-fysische systemen;
  • De Europese Unie (via de Europese Commissie);
  • EU lidstaten en Horizon Europe geassocieerde landen.

Meer informatie over dit initiatief

Bent u benieuwd naar de subsidiekansen van KDT JU voor uw project? Of wilt u graag meer te weten komen over onze diensten? Onze specialisten sparren graag met u over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende kennismaking. Neem gerust contact met ons op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor meer informatie.

contact

Wilt u graag met een specialist sparren over de subsidiemogelijkheden van KDT JU? Aarzel niet om contact op te nemen via 088 495 20 00, info@hezelburcht.com of door onderstaand formulier in te vullen:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00