Vanboxtel B.V.

De logistieke wereld is zeer dynamisch. Vandaar dat Vanboxtel innovatieve oplossingen biedt in de volledige logistieke breedte. Ze ontwikkelen logistieke systemen die de efficiëntie van logistieke operaties verbeteren en hierdoor leiden tot kosten- en tijdbesparing. Zo optimaliseert Vanboxtel het logistieke proces van haar klanten, maken ze tracking en tracing van goederen en  papierloos orderverzamelen mogelijk en realiseren ze inzicht in en reductie van logistieke kosten. Hezelburcht verzorgde in 2017 voor Vanboxtel een succesvolle subsidieaanvraag voor de Stimuleringsregeling Duurzame Energie (SDE+) om zo hun investering in zonnepanelen rendabel te maken.

Het bepalen van een goede aanvraagstrategie is voor de SDE+ regeling noodzakelijk. Door goed te kijken naar de inhoud van het project en de wensen vanuit Vanboxtel is er gezamenlijk een strategie bepaald. Deze aanvraagstrategie bleek succesvol en heeft geleid tot een zeer hoog basisbedrag per kWh.

Vanwege het benodigde basisbedrag was de slaagkans van onze aanvraag vrij laag; aanvragen in een latere fase is immers risicovol. De adviseurs van Hezelburcht hebben ondanks het hoge risico een mooie toekenning weten te realiseren om onze investering in zonnepanelen rendabel te maken. - Francien van Boxtel - directie

 

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00