Unipol B.V.

Unipol B.V.  is een toonaangevende Europese producent van expandeerbaar polystyreen (EPS) granulaat. Ze zijn sinds 1989 specialist op dit gebied voor diverse bouw-, isolatie- en verpakkingstoepassingen. Vanwege de uitstekende isolatiewaarde, de hoge compressiesterkte en de goede verwerkbaarheid zijn de producten multi-toepasbaar. Het EPS wordt geproduceerd in hun moderne, flexibele en compacte fabriek in Oss.

Unipol heeft twee gasaansluitingen op de productielocatie, welke in het verleden door twee verschillende leveranciers werden beleverd. Hierdoor is een situatie ontstaan waarin beide leveranciers afzonderlijk energiebelasting in rekening brachten. Teruggave van de te veel in rekening gebrachte energiebelasting is in dergelijke situaties complexer, dan in een situatie waarin twee aansluitingen door één leverancier worden geleverd. Hezelburcht heeft de teruggave succesvol gefaciliteerd en bovendien zorg gedragen voor cumulatie van het huidige en toekomstige verbruik. Daarnaast vragen we voor Unipol WBSO en Innovatiebox aan.

Door de kennis en het netwerk van Hezelburcht is het gelukt om de te veel betaalde energiebelasting terug te vragen. De teruggave was geen vanzelfsprekendheid, aangezien het lastig was om een dossier te verzamelen van de verbruiksgegevens van de afgelopen vijf jaren. Doordat Hezelburcht goed op de hoogte is van de regelgeving en de juiste contacten heeft binnen de betreffende instanties, is het toch gelukt om het geld waar we recht op hadden terug te krijgen. - Mia Megens, Unipol

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00