Planon

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon biedt software-oplossingen voor het stroomlijnen van onder andere Facilty- en vastgoedmanagementprocessen.  

Vaste partner voor R&D subsidies sinds 1997 

Hezelburcht verzorgt al sinds 1997 het totale subsidiemanagement voor Planon. Naast WBSO voor de totale R&D-capaciteit en alle ontwikkelingsprojecten van Planon, monitort en verzorgt Hezelburcht diverse andere subsidieregelingen die voor Planon interessant zijn.  

Fiscaal voordeel met de Forschungszulagengesetz 

Sinds 2021 maakt Planon Duitsland gebruik van de Forschungszulagengesetz (FZulG), dit is in feite de Duitse WBSO. Met de FZulG subsidie krijgt Planon fiscaal voordeel voor de uren en kosten bij het investeren in onderzoek en ontwikkeling (R&D). Wij zijn trots op de succesvolle samenwerking met Planon! 

Hezelburcht heeft de technische know-how om met een beperkte inspanning van onze kant technisch zeer diepgaande en succesvolle subsidieaanvragen op te stellen. - Planon

WBSO ICT
Gerelateerde subsidie WBSO ICT
ICT bedrijven kunnen de R&D-kosten voor software-innovaties verlagen door gebruik te maken van d...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00