Office Athletes B.V.

Office Athletes B.V. maakt producten voor gezond computergebruik.

Stress is een toenemend maatschappelijk probleem, aangezien ziekteverzuim als gevolg van stress de laatste jaren toeneemt in Nederland. Dit getal stijgt snel: in 2014 kwam ziekte door stress acht keer vaker voor dan in 2009, aldus ArboNed. Dat kost de Nederlandse samenleving ongeveer € 4 miljard per jaar aan uitkeringen en gemiste productiviteit. Voor de welvaart in Nederland is het belangrijk dat zoveel mogelijk Nederlanders kunnen participeren in werk.

Hezelburcht verzorgde funding voor een haalbaarheidsonderzoek van Office Athletes. Onderzocht wordt of het haalbaar is om een techniek te ontwikkelen op basis van computer- en mobiel devicegebruik, die de mate van stress van iemand op de werkvloer meet. Er kan zo geconstateerd worden of iemand gestrest is en in hoeverre dit ten koste gaat van de productiviteit. Indien dit gemeten kan worden, dient er daarnaast onderzocht te worden hoe de programmatuur het beste feedback kan geven aan de gebruiker. Er kan dan tijdig actie ondernomen worden.

Office Athletes werkt gedurende dit haalbaarheidsonderzoek nauw samen met een aantal universiteiten. Eerder ondersteunde de subsidieadviseurs van Hezelburcht al WBSO, Innovatiebox en MIT kennisvoucher aanvragen.

Hezelburcht is voor ons veel meer dan een subsidieadviseur! Subsidie-expert is een betere omschrijving van de kennis en diensten die Hezelburcht ons al meerdere jaren levert. Als innovator kunnen we ons, met de ontzorging die Hezelburcht ons biedt, daadwerkelijk richten op de insteek van het haalbaarheidsonderzoek; onderzoeken en innoveren. Dankzij Hezelburcht hoeven we ons geen zorgen te maken over het hele proces rondom de subsidieaanvraag. - Office Athletes B.V.


Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00