MijnKassabon

Stapels klantenkaarten in een portemonnee duwen of kassabonnetjes ergens bewaren als garantiebewijs, terwijl je deze altijd kwijt bent wanneer je ze nodig hebt. De app van MijnKassabon biedt oplossing door alle klantenkaarten en kassabonnetjes op één digitale plek te bewaren. Met deze app heb je altijd alles bij de hand en hoef je niet onnodig veel pasjes in je broekzak mee te dragen.

Echter gaat MijnKassabon verder dan alleen deze functionaliteiten. Door de ingebouwde budgettool – gekoppeld aan de ingevoerde bonnetjes – krijgen gebruikers direct inzicht in alle inkomsten en uitgaven. Op een gebruiksvriendelijk vormgegeven manier wordt de live status per maand weergegeven en ziet men precies waar elke euro aan uitgegeven wordt.

MijnKassabon biedt ook voordeel voor zelfstandige ondernemers, die met de app direct hun boekhouding op orde hebben. Ook winkeliers hebben profijt van de app, zij krijgen namelijk meer data tot hun beschikking en kunnen met behulp van technieken als Artificial intelligence en Big Data nog gerichter te werk gaan.

MijnKassabon

Innovatief Kassasysteem iBilly

Op dit moment houdt MijnKassabon zich onder andere bezig met de ontwikkeling van iBilly. Een buitengewoon innovatief kassasysteem, dat onder andere op basis van zelf ontwikkelde Facial Recognition werkt. MijnKassabon heeft als doel om consumenten eenvoudig, snel en veilig bij winkels te laten betalen. Er kan in de toekomst op twee manieren betaald worden via iBilly; door middel van het scannen van QR codes of op basis van Facial Recognition.

MijnKassabon

Samenwerking met Hezelburcht

Hezelburcht begeleidde MijnKassabon bij verschillende subsidietrajecten. Dit begon bij het identificeren van subsidiekansen tot aan het schrijven van de aanvraag en de administratieve vereisten achteraf. Voor de doorontwikkeling en realisatie van iBilly is succesvol gebruik gemaakt van WBSO en het SME Instrument.

Vanuit mijn rol als Innovatie Consultant gericht op de IT sector kom ik diverse bedrijven tegen die hele leuke zaken ontwikkelen, MijnKassabon sprong hierin echter naar voren omdat zij als high-tech startup door hun professionele instelling eerder als een high-tech scale-up gezien moeten worden. Ze hebben dermate goede ideeën en gaan hier zo snel en goed in dat het haast moeilijk is om subsidiekansen te blijven identificeren. Ik ben trots op de bijdrage die ik heb kunnen leveren aan de ontwikkeling van hun super interessante projecten! - Danny van Zanten, Senior consultant - Hezelburcht

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00