JSProduct

JSProduct is een industrieel ontwerpbureau dat opdrachtgevers helpt bij het realiseren van unieke en innovatieve designs en producten. JSProduct zet concepten om in functionele producten. Het bedrijf heeft een expertise in het ontwikkelen van kunststof massaproducten die volledig van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Ze maken producten voor zowel de professionele als particuliere markt.

Naast het in samenwerking of in opdracht ontwerpen en ontwikkelen van producten, wil JSProduct zich nu ook gaan richten op de ontwikkeling van eigen producten, zoals een groendak systeem, dat in samenwerking met SAM Groofing is gerealiseerd. JSProduct is hiermee een leverancier geworden van duurzame producten voor de bebouwde omgeving.

Het innovatieproject: een groendak systeem

Het groendak systeem (met dezelfde naam als samenwerkingspartner SAM Groofing) maakt gebruik van plantpluggen die afkomstig zijn uit eigen kwekerij en die samen uitgroeien tot een volwaardig groendak. JSProduct & SAM Groofing zorgen met dit daksysteem niet alleen voor een mooi dak, maar het heeft ook veel functionele voordelen. Het verkoelt, heeft CO2-bindende & O2-producerende eigenschappen, heeft een hoog waterbuffer vermogen en het verlengd de levensduur van het dak.

Subsidies optimaliseren met Hezelburcht

Om de innovatieve ambities te realiseren heeft JSProduct Hezelburcht ingeschakeld bij het aanvragen van WBSO subsidie en een MIT Haalbaarheidssubsidie. Aansluitend hebben we succesvol MIT R&D-Samenwerkingsproject subsidie aangevraagd. Dat is nog ‘ns optimaal subsidies benutten voor een innovatieproject! Door de expertise van de specialisten van Hezelburcht, en door korte lijnen te hebben met de klant, kunnen wij tijdig alle subsidiekansen in kaart brengen. En op dit manier zorgt Hezelburcht voor een optimale subsidieondersteuning.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00