IntoInternet B.V.

OP-Oost R&D Samenwerkingsproject – Intelligent zend/ontvangstation

Voor bedrijven en particulieren die in de minder bevolkte buitengebieden van Nederland gevestigd zijn, is de toegang tot snel internet niet altijd vanzelfsprekend. De kosten van het aanleggen van een snel netwerk wegen voor telecombedrijven simpelweg niet op tegen de baten. Als gevolg hiervan kunnen deze gebieden niet optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die het internet vandaag de dag biedt.

IntoInternet B.V. (ontwikkeld vanuit CTM Sunrise B.V.) wil dit probleem oplossen door samen met JEP Holding B.V. een alternatief netwerk voor snel internet in de buitengebieden en bedrijventerreinen te ontwikkelen. Dit netwerk wordt net zo snel en betrouwbaar als glasvezel én de aanlegkosten zijn ongeveer 65% lager. Om het netwerk te realiseren dienen er zend- en ontvangststations ontwikkeld te worden, waarbij men de werking goed kan monitoren om storingen te voorkomen.

IntoInternet kreeg voor het ontwikkelen van deze zend- en ontvangstations subsidie vanuit het OP-Oost programma voor R&D Samenwerkingsprojecten. Het project is inmiddels in volle gang. Hezelburcht verzorgde het volledige subsidietraject voor het project en ondersteunt daarnaast actief bij de projectverantwoording.

EFRO Oost-Nederland
Gerelateerde subsidie EFRO Oost-Nederland
Het EFRO-programma voor de regio Oost zet in het op het versterken van economische groei, vernieuwin...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00