IEECP

Institute for European Energy and Climate Policy

Het Institute for European Energy and Climate Policy (IEECP) is een non-profit onderzoeksorganisatie die Europa’s meest toonaangevende experts op het gebied van klimaatverandering, energie-efficiëntie en beleid voor hernieuwbare energie samenbrengt.

Succesvolle Horizon 2020 compliance audit

Het IEECP heeft in recordtijd talrijke Horizon 2020 (H2020) subsidies ontvangen. Dit toont haar gedrevenheid en maatschappelijke bijdrage binnen het vakgebied. Om haar positie vast te houden, zet IEECP continu stappen vooruit. Zo focussen zij zich op het blijven verbeteren van de organisatiestructuur en operationele procedures, het accommoderen van groei in projectaantallen en het veilig stellen van een correcte naleving van de Horizon 2020 regelgeving.

Hezelburcht voerde daarom bij IEECP een uitgebreide H2020 compliance audit uit. De consultants gaven daarnaast advies op maat over het strategisch opschalen van de subsidiebeheerstrategie. Deze strategie is in lijn met de organisatorische behoeften van het IEECP, rekening houdend met de naleving van de huidige H2020 regelgeving en de kaders van het toekomstige Horizon Europe.

Hezelburcht als partner

Uit vijf grote accountants- en subsidieadvieskantoren werd Hezelburcht geselecteerd als adviserend partner. Onze op maat gemaakte aanpak, kennis en expertise sloten perfect aan op de behoefte van het IEECP.

Namens onze hele organisatie wil ik Hezelburcht hartelijk danken voor de fantastische samenwerking. Jullie kennis, hulp en aanbevelingen zijn erg waardevol voor ons en stellen ons in staat om op een duurzame manier door te blijven groeien! - Dr. Vlasios Oikonomou, Bestuurslid IEECP

Meer weten?

Neem contact met ons op!

?

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.