Dolco Verhuur

Dolco Verhuur is specialist op het gebied van het verhuren van machines: hoogwerkers, shovels, bouwkranen, minigravers en nog veel meer. De verhuur wordt al sinds 1997 bestreken vanuit de hoofdvestiging in Kampen. In 2007 heeft Dolco verhuur ook een vestiging in Epe geopend, en sinds de zomer van 2011 is Dolco verhuur ook gevestigd in Elburg. Dolco en Hezelburcht werken strategisch samen om voor alle ambities de subsidiekansen optimaal te benutten.

Strategische samenwerking voor subsidieoptimalisatie

Dolco heeft een strategische samenwerking opgebouwd met Hezelburcht om investeringen in de machines die ze verhuren te optimaliseren en van alle mogelijke subsidies te profiteren. Dit partnerschap is gebaseerd op een gestructureerd proces dat begint met Dolco die hun geplande investeringen met Hezelburcht bespreekt voordat ze daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Hezelburcht identificeert alle mogelijke subsidiemogelijkheden die beschikbaar zijn voor de specifieke investeringen van Dolco. De specialisten van Hezelburcht kijken grondig naar alle mogelijkheden om zeker te zijn dat we het maximale subsidieresultaat benutten. Voor investeringen zoals die van Dolco zijn dit veelal fiscale subsidies zoals de EIA en MIA\Vamil.

Na een zorgvuldige evaluatie van de beschikbare opties, selecteert Hezelburcht de meest optimale subsidieroute die het beste past bij de behoeften en doelstellingen van Dolco. Vervolgens neemt Hezelburcht de verantwoordelijkheid voor het aanvragen en beheren van de subsidie namens Dolco.

Subsidie is niet slechts een financiële injectie, het is ook een katalysator die ons in staat stelt om in duurzame bedrijfsmiddelen te investeren. Op deze manier kan Dolco Verhuur verder groeien en zich beter positioneren op de markt ten opzichte van de concurrentie. Het geeft ons de ruimte om te doen waar we goed in zijn!” - Dries Huisman - Bedrijfsleider Dolco Verhuur

Verduurzamingsambities van Dolco

Dolco is momenteel bezig met het verder verduurzamen en elektrificeren van de machinevloot. Ook voor deze investeringen blijft Hezelburcht de potentiële subsidies in kaart brengen en aanvragen.

Ook zo'n samenwerking?

Ontdek de mogelijkheden!

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00