BicarBlast B.V.

BicarBlast B.V., gevestigd in Eersel, is actief in de flexografische drukindustrie. Zij bieden een totaal reinigingsconcept aan voor rasterwalsen en opereren op wereldwijd niveau. Deze reinigingsproducten, -machines en -methoden zijn allen milieuvriendelijk, kostenbesparend en verbeteren bovendien de drukkwaliteit.

Om bedrijven binnen de flexografische drukindustrie van dienst te zijn, ontwikkelt en produceert BicarBlast zelf diverse typen machines, waaronder de BioJet InPress, de BioJet Cabinet en de OptiClean. Dit jaar startte ze, in samenwerking met het Vlaamse bedrijf Aurora, met de ontwikkeling van een revolutionaire groene reinigingsmachine. Dit innovatieve samenwerkingsproject wordt voor een groot deel gefinancierd vanuit CrossRoads 2.

CrossRoads 2 | Samen innoveren

CrossRoads2 is een Europees subsidieprogramma binnen het overkoepelende programma Interreg Vlaanderen-Nederland. Het stimuleren van duurzame grensoverschrijdende samenwerking rond kansrijke innovatieprojecten tussen KMO/mkb-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland staat binnen CrossRoads2 centraal. Hezelburcht verzorgde het gehele subsidietraject voor BicarBlast en Aurora.

Naast het aanvragen van CrossRoads2 heeft Hezelburcht BicarBlast ook mogen ondersteunen bij het aanvragen van subsidies als de MIT en WBSO.

Sinds kort werk ik samen met Hezelburcht om de financiering van mijn R&D-plannen mogelijk te maken. In korte tijd heeft de samenwerking geleid tot succesvolle aanvragen binnen CrossRoads, MIT en WBSO en kan ik me focussen op mijn projecten. - Niels Gerrits – BicarBlast B.V.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00