Uitgelicht! Subsidiekansen ouderenzorg

Het aandeel ouderen stijgt in toenemende mate, daarmee is de vergrijzing in volle gang. Dit heeft als gevolg dat er vanuit verschillende organisaties nieuwe initiatieven in het leven worden geroepen. De overheid stelt daarom subsidiebudgetten beschikbaar, maar ook vanuit subsidieverstrekkers als ZonMw en NWO zijn er volop kansen voor aanvullende financiering.

Houdt uw organisatie zich bezig met ouderenzorg en zijn er ontwikkelingen omtrent samenwerkingen met andere partners en/of het aanbieden van wooneenheden? Mogelijk komt uw organisatie in aanmerking voor een bijdrage vanuit onderstaande instrumenten

Lokale Netwerken Samenhangende Ouderenzorg

Als u als organisatie samen met andere lokale partijen een passend zorgaanbod wilt creëren voor ouderen, kunt u voor verschillende activiteiten ondersteuning krijgen. Denk hierbij aan het opstarten van een netwerk, het realiseren van verbeteringen in bestaande netwerken of het verduurzamen & borgen van activiteiten binnen een bestaand netwerk.

Stimuleringsregeling Wonen en Zorg

Dit instrument ondersteunt projecten gericht op de ontwikkeling van kleinschalige woonzorgarrangementen voor ouderen met een laag- of middelmatig inkomen. De Stimuleringsregeling Wonen en Zorg biedt ondersteuning voor verschillende onderdelen. Er is subsidie beschikbaar voor projecten in zowel de initiatieffase als de ontwikkel- en bouwfase. De regeling is op dit moment doorlopend geopend.

Direct meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook direct contact opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem contact op voor een kennismaking!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project of organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00