Provincie Drenthe opent Slimme demonstratiefabrieken

Goed nieuws voor ondernemers in provincie Drenthe! Na een succesvolle pilot in provincie Gelderland, volgt nu ook provincie Drenthe met een subsidieregeling gericht op slimme demonstratiefabrieken voor de maakindustrie.

Slimme demonstratiefabrieken aangekondigd

Ondernemers in de provincie Drenthe die hun bedrijf slimmer willen maken, kunnen gebruik maken van de onlangs gepubliceerde subsidieregeling Slimme demonstratiefabrieken. De regeling richt zich op pioniers in de maakindustrie, die naast het slimmer maken van hun productieprocessen ook investeren in duurzaamheid. Daarnaast fungeert het bedrijf als voorbeeld voor de markt: het delen van kennis, ervaringen en inzichten is een vereiste.

Voorwaarden subsidieregeling Slimme demonstratiefabrieken

Al dan niet geïnspireerd door de provincie Gelderland heeft de provincie Drenthe een budget van € 1 miljoen vrijgemaakt om te investeren in ‘de maakindustrie van de toekomst’. De eerste aanvraagperiode start op 1 oktober 2019 en loopt tot en met 31 maart 2020 of tot het budget is uitgeput.

Maar liefst 50% van de projectkosten die in aanmerking komen worden gesubsidieerd tot een maximum van € 200.000,- per demonstratiebedrijf.voorbeeldproject Bosch Beton

Ontdek de mogelijkheden!

Bent u een ondernemer in Drenthe en actief in de maakindustrie? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie! De specialisten van Hezelburcht hebben ruime ervaring in het aanvragen van duurzaamheidssubsidies. Bovendien hebben wij voor de gelijknamige regeling in de provincie Gelderland al succesvol een aanvraag ingediend voor het project van Bosch Beton.

Neem contact op!
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Wilt u uw fabriek slimmer en schoner maken? Spar met een specialist voor de mogelijkheden!

Spar met een specialist

& ontdek de mogelijkheden!

?

Laat uw gegevens achter

Of bel direct naar: 088 495 20 00