Preferred partner: Hezelburcht x B. Amsterdam

Hezelburcht is benoemd tot preferred partner van B. Amsterdam. Vanaf 1 september 2019 faciliteert het allround full-service subsidieadviesbureau de B. community bij het behalen van groeiambities. Het bureau gaat de jonge organisaties adviseren en ondersteunen rondom het strategisch aanvragen van subsidies en het benutten van kansen in het financieringslandschap.

Realiseren van ambities als missie

Hezelburcht haar missie is het ondersteunen van organisaties bij het realiseren van ambities en het behalen van doelstellingen. De specialisten van het subsidieadviesbureau dragen bij aan state-of-the-art innovaties binnen expertisegebieden als IT, High Tech en Sustainability. Alle subsidie gerelateerde activiteiten worden uit handen genomen, zodat organisaties – waaronder de B. Community – zich kunnen focussen op hun core business. Dankzij onze kennis, expertise en het bouwen van bruggen, verhoogt Hezelburcht de slagingskans van projectaanvragen en verminderen de specialisten de projectrisico’s.

Over Hezelburcht

Al ruim twintig jaar biedt Hezelburcht optimale subsidieondersteuning om strategische, financiële en innovatieve ambities te realiseren. Verspreid over zes vestigingen, zijn momenteel ruim 100 specialisten werkzaam bij Hezelburcht, gespecialiseerd in sectoren als ICT & Softwareontwikkeling, Life Sciences, Logistiek, Automotive en Sustainability.

Over B. Amsterdam

B. Amsterdam is een vernieuwende bedrijfsomgeving voor innovatief ondernemerschap gevestigd in een voormalig IBM pand in Amsterdam van maar liefst 18.000 vierkante meter. B. is een veelzijdig bedrijf dat creatieve werkplekken biedt voor ondernemers om te innoveren, ontwikkelen en groeien. Met 40.000 M2 en drie gebouwen in Amsterdam is B. het grootste start-up ecosysteem van Europa!

Neem contact op

Meer informatie of vragen?

?