Ontwikkel uw blockchain-innovatie met de TruBlo Open Call

Onze samenleving heeft te maken met een toenemende hoeveelheid desinformatie (nepnieuws) waardoor het moeilijk is om te weten welke informatie wel en niet betrouwbaar is. We moeten daarom op zoek naar manieren om dit vertrouwen terug te winnen. Het doel van de TruBlo Open Call nr. 3 is om de mogelijkheden van blockchain te onderzoeken: kunnen we schaalbare blockchain technologie gebruiken voor nieuwe protocollen, apps, oplossingen of platformen? En kunnen we dit combineren met content om er voor te zorgen dat deze content ook betrouwbaar is? Heeft u de oplossing? U kunt dan vanaf 27 januari tot en met 30 maart 2022 financiering aanvragen voor uw innovatie.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Voor wie en wat?

Onderzoekers, innovators en ontwikkelaars van allerlei soorten organisaties (bijvoorbeeld de academische wereld, mkb-ondernemingen, startups of hightechbedrijven) die in een EU-lidstaat gevestigd zijn, worden uitgenodigd om een aanvraag in te dienen voor de TruBlo-oproep. U kunt financiering ontvangen voor het definiëren en uitvoeren van kleinschalige onderzoeksprojecten over een van de volgende twee onderwerpen:

  • Vertrouwen in en reputatie van blockchain: dit thema richt zich op innovatieve blockchain toepassingen, technologieën, technische benaderingen en methodologieën die het vertrouwen in content moeten versterken. De nadruk ligt op door gebruikers gegenereerde content op het internet en sociale media.
  • Proof-of-validity en proof-of-location: richt zich op innovatieve mechanismen die de transparantie en betrouwbaarheid van door gebruikers gegenereerde content kunnen vergroten. Denk aan aanvullende verificatiemechanismen zoals Proof-of-location of Proof-of-validity.

Wanneer aanvragen?

Aanvragen kunnen worden ingediend vanaf 27 januari tot en met 30 maart 2022. De oproep is opgesplitst in twee fasen:

  1. Innovatiefase (9 maanden): maximaal 15 projecten worden uitgekozen om hun project verder uit te werken en een publicatie (whitepaper of wetenschappelijk artikel) voor te bereiden waarin hun oplossing wordt beschreven. Wordt uw project uitgekozen? Dan kunt u een totale financiering van € 75.000 ontvangen die zal worden verdeeld over sprints van drie maanden.
  2. Voortgangsfase (6 maanden): drie projecten uit fase 1 worden geselecteerd om de demonstratie/pilot-fase en de promotie en exploitatie van hun project verder te ontwikkelen. Dit omvat ook het bouwen van een MVP (minimum viable product) als demonstratie en het aantrekken van nieuwe klanten, partners en/of investeerders. U kunt een extra financiering van € 100.000 ontvangen die zal worden verdeeld over twee sprints van drie maanden.

Vraag subsidie aan met de hulp van Hezelburcht

Heeft de TruBlo-call uw interesse gewekt? Wij informeren u graag verder over deze call en hoe u subsidie kunt aanvragen. Onze specialisten bieden ondersteuning bij het reviewen of schrijven van een sterk voorstel en zorgen ervoor dat alle aanvraagdocumenten op tijd ingevuld en ingediend worden. Zo kunt u zich volledig richten op uw innovatie en zorgen wij voor het binnenhalen van de subsidie.

Plan een vrijblijvende kennismaking in
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Wilt u advies of meer informatie over deze subsidieoproep? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op:

Spar met een specialist over TruBlo!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00