Ontvang subsidie voor innovatieve Cell-Based (onderzoeks)projecten

Nederland en Vlaanderen lanceren gezamenlijk een nieuwe oproep voor het indienen van R&D-projecten op het gebied van Cell-Based technologieën. Doet u onderzoek naar dit onderwerp? Dien dan een aanvraag in voor de Eureka Cell-Based Technologies oproep Vlaanderen – Nederland en ontvang een mooie subsidiebijdrage.

Waarom zou u een aanvraag indienen voor deze call?

Uw project kan in aanmerking komen voor een subsidie van maximaal € 350.000 waarmee u uw onderzoek kunt voortzetten. Bovendien stimuleert deze oproep samenwerking tussen organisaties in Vlaanderen en Nederland. Door samen te werken met andere organisaties kunt u uw doelen sneller bereiken en ideeën, kennis en vaardigheden uitwisselen.

Voor wie?

Samenwerkende bedrijven en onderzoeksinstellingen kunnen een aanvraag indienen. Een consortium moet bestaan uit ten minste één onafhankelijk bedrijf uit Vlaanderen, één onafhankelijk bedrijf uit Nederland en één onderzoeksorganisatie uit Nederland. De deelname van een onderzoeksorganisatie uit Vlaanderen wordt aangemoedigd, maar is niet verplicht.

De Cell-Based projecten

De oproep staat open voor projecten in het kader van Cell-Based technologieën. Denk hierbij aan onderzoeken gericht op onderwerpen als cel- en gentherapie, humane ziektemodellen, tissue engineered producten en de noodzakelijke kwaliteits-, veiligheids- en werkzaamheidsnormen voor gepersonaliseerde geneeskunde, waarbij Cell-Based technologieën een onderliggende basis vormen.

Belangrijke data van deze call

Wilt u deelnemen aan deze call? Dan moet u uw project vóór 1 maart 2022 vooraanmelden. Volledige projectvoorstellen moeten vervolgens voor 2 mei 2022 worden ingediend. Op 1 december vindt ook een online informatie- en matchmakingbijeenkomst plaats. Naast het verkrijgen van informatie kunt u dan ook uw projectidee pitchen en contact leggen met potentiële partners.

Advies of ondersteuning nodig?

Neem dan contact op! Onze specialisten onderzoeken graag of uw onderzoek in aanmerking komt voor deze of andere subsidiekansen. Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier of bel direct met ons via 088 495 20 00.

Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Eureka netwerk
Gerelateerde subsidie Eureka netwerk
Het Eureka netwerk is een van de grootste netwerken voor internationale samenwerking op het gebied v...Lees verder

contact

Heeft u vragen over deze oproep of onze diensten? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00