Nieuwe openstellingen MDIEU subsidie 2024 bekendgemaakt

De subsidie Duurzame inzetbaarheid voor bedrijven (MDIEU) is populair, dat is wel gebleken. Met name de projecten tot € 300.000,- subsidie, waar € 7,5 miljoen budget voor beschikbaar was. De ingediende aanvragen overschreden dat budget meer dan dubbel, en dat heeft de minister doen besluiten om het budget van € 7,5 miljoen op te hogen naar € 17 miljoen. Met dit budget worden 103 projecten gesubsidieerd, en er zijn op dit moment 103 aanvragen binnen. Het heeft dus geen zin meer om nu nog een aanvraag in te dienen, maar in 2024 kunt u opnieuw MDIEU subsidie aanvragen.

Nieuwe openstellingen MDIEU subsidie in 2024

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft twee nieuwe aanvraagtijdvakken bekendgemaakt. Bedrijven kunnen in april 2024 en in september 2024 weer MDIEU subsidie aanvragen voor activiteiten die de duurzame inzetbaarheid van werknemers vergroten.

Hulp bij het aanvragen van MDIEU

Wilt u zeker weten dat u de subsidie niet misloopt? Onze MDIEU specialisten bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Spar met een MDIEU specialist
Of bel direct naar: 088 495 20 00

MDIEU subsidie: Duurzame Inzetbaarheid Bedrijven & Eerder Uittreden
Gerelateerde subsidie MDIEU subsidie: Duurzame Inzetbaarheid Bedrijven & Eerder Uittreden
De regeling Duurzame Inzetbaarheid Bedrijven & Eerder Uittreden (MDIEU) is een subsidie van het ...Lees verder

Contact

Neem voor meer informatie contact op met onze MDIEU specialisten:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00