Laatste LIOF openstellingen binnen het huidige budget

Innovatieve mkb’ers uit Limburg opgelet! In april vinden de laatste openstellingen plaats binnen het huidige LIOF budget. De beste projecten krijgen tot € 70.000,- subsidie. Daarmee komt er voorlopig een einde aan de subsidiestromen vanuit het Limburgse stimuleringsprogramma.

LIOF gaat hoogstwaarschijnlijk weer nieuwe subsidies introduceren na deze openstellingen. Verwacht wordt dat aanvragen hiervoor kunnen worden ingediend vanaf het midden van 2020.

Wat is LIOF?

Sinds 2013 kunnen Limburgse ondernemers gebruik maken van de subsidies vanuit LIOF (de regionale ontwikkelingsmaatschappij van de Provincie Limburg). De maatschappij biedt naast subsidies en andere financieringsmogelijkheden ook advies en een netwerk voor mkb’ers met een innovatief idee. Het doel van LIOF: het versterken van de economische structuur en daarmee de groei van Limburg. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar binnen de drie focussectoren maakindustrie(LimburgMakers), logistiek(LimburgLogistiek) en agrofood(LimburgAgrofood).

Hezelburcht ondersteunt

Hezelburcht ondersteunt u graag bij het aanvragen van LIOF subsidie. Wij hebben in 2019 een toekenningspercentage van 80% behaald binnen deze regelingen en zijn daarmee zeer succesvol. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw mkb-bedrijf? Heeft u plannen om een product of dienst te (her)ontwikkelen en zoekt u een tegemoetkoming in de projectkosten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Contact

Interesse in een persoonlijke kennismaking of meer informatie? Laat uw gegevens achter!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00