In-house Eurostars workshop met RVO

Op dinsdag 25 juni 2019 neemt een aantal specialisten van Hezelburcht deel aan een in-house Eurostars workshop verzorgt door RVO. Bij deze workshops komen de specialisten van meerdere vestigingen samen om hun ervaringen uit de praktijk uit te wisselen en lopende projecten met RVO adviseurs te bespreken.

Hezelburcht hecht veel waarde aan het opleiden en up-to-date houden van haar specialisten. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het verzorgen van dergelijke workshops, waarbij expliciete informatie en kennis over regelingen als het SME Instrument en Eurostars wordt verkregen. Deze workshops worden in samenwerking met RVO georganiseerd en zijn exclusief voor de specialisten van Hezelburcht.

Hezelburcht Grant Academy

Daarnaast worden startende consultants in onze eigen “Hezelburcht Grant Academy” op een interactieve manier snel wegwijs gemaakt in de belangrijkste subsidieregelingen door middel van tweewekelijkse, thematische workshops die verzorgd worden door ervaren consultants.

Uw projectidee toetsen bij RVO

Bent u mkb’er en overweegt u om ook andere markten te betreden met innovatieve producten, processen of diensten? Onze specialisten toetsen graag uw projectidee op 25 juni met RVO in het kader van Eurostars subsidie. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een persoonlijke kennismaking in te plannen!

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Benieuwd of uw project aansluit op Eurostars subsidie? Onze specialisten toetsen dit graag op 25 juni bij RVO.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00