Kennisdeling & Matchmaking op FENS Forum of Neuroscience

Van 7 tot en met 11 juli 2018 vindt het FENS Forum of Neuroscience plaats in Berlijn. Het tweejaarlijkse event is met meer dan 6.000 deelnemers de grootste Europese bijeenkomst op het gebied van neurosciences, waarbij innovatieve bedrijven en academische onderzoekers massaal samenkomen.

Europese neurosciences veld komt bijeen

De onderwerpen die aan bod komen op het congres dekken het gehele neurosciences veld. Diverse thema’s komen aan bod: van cognitie en gedrag, computational neuroscience en neurale ontwikkeling tot de ontwikkeling van nieuwe methoden en technologieën. Naast de wetenschappelijke sessies biedt het Forum ook ruim gelegenheid om te netwerken op de beursvloer en de speciale netwerkbijeenkomsten. Zo is er op maandag 9 juli een netwerkbijeenkomst International Partnerships in Neuroscience waar The Wellcome Trust meer informatie geeft over subsidiemogelijkheden voor samenwerkingen met het Verenigd Koninkrijk.

Intersectoraal & internationaal

Het Forum biedt op deze manier dan ook een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van nieuwe ideeën en samenwerkingen. Het internationale en intersectorale karakter van het Forum zorgt er daarnaast voor dat er op natuurlijke wijze samenwerkingen ontstaan die feilloos passen binnen de diverse internationale subsidieprogramma’s zoals Horizon 2020, Eurostars en Interreg.

Kennisdeling & matchmaking

Namens Hezelburcht zijn diverse specialisten aanwezig op FENS 2018. Onder andere dr. Carola Janssen is aanwezig op het congres om haar inhoudelijke vakkennis in te zetten bij het signaleren van passende subsidiemogelijkheden voor de innovatieve ideeën. Carola voltooide in 2015 haar promotieonderzoek aan het Donders Instituut en het Radboudumc te Nijmegen. Haar kennis over de ontwikkeling en het functioneren van het brein zet zij al jaren in om snel de juiste match te kunnen maken tussen een projectidee en passende financiering.

Wilt u sparren over de subsidiemogelijkheden voor uw neuroscience project? Neem gerust contact op met een van onze Life Sciences consultants of specialist Carola Janssen!

Neem contact op voor een kennismaking!

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00