Extern advies voor zorginnovaties met ZonMw Implementatie- en opschalingscoaching

Heeft u een zorginnovatie ontwikkeld of bent u geïnteresseerd in de toepassing van een bepaalde innovatie binnen uw organisatie, maar weet u nog niet zeker hoe u deze het best kan implementeren en/of opschalen? Schakel een expert in voor advies met de ZonMw subsidie Implementatie- en opschalingscoaching! De regeling is nog tot en met 18 mei open voor aanvragen.

Doel van de oproep

Momenteel is de vierde ronde voor de oproep Implementatie- en opschalingscoaching open. Het doel van de regeling is het bieden van financiële steun bij een implementatie- of opschalingsvraagstuk van een zorgaanbieder, ontwikkelaar van een zorginnovatie, gemeente of GGD. Met deze subsidie kunt u een externe coach inhuren die u adviseert over de implementatie en/of opschaling die nodig is om uw innovatie verder te brengen in de zorg.

Wat kunt u aanvragen?

Met deze subsidie kunt u dus een externe coach inhuren die u op verschillende vlakken mag adviseren. Win bijvoorbeeld advies in voor:

  • Het opstellen en uitvoeren van een implementatieplan
  • Het navigeren door wet- en regeling
  • De opschaling van de innovatie in de zorgpraktijk

Er kan maximaal € 5000,- aangevraagd worden om een externe coach in te huren die u adviseert bij de implementatie en/of opschaling van een innovatie in de zorg.

Let wel op: de coach wordt nadrukkelijk niet ingezet voor advies en begeleiding ten behoeven van de (door)ontwikkeling van de innovatie.

Geïnteresseerd? Wacht niet te lang!

U kunt nog tot en met 18 mei 2021 een aanvraag indienen. Voor deze subsidie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Stel het indienen van een aanvraag daarom niet te lang uit. Onze specialisten ondersteunen u graag bij het opstellen van een sterke aanvraag. Neem gerust contact op om de mogelijkheden van deze ronde en onze diensten te bespreken.

Neem contact op
Of bel direct naar: 088 495 20 00

contact

Meer weten over de ZonMw oproep Implementatie- en opschalingscoaching? We staan u graag te woord!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00