Digital Europe opent eerste subsidieoproepen voor digitale innovaties

De eerste oproepen van het programma Digital Europe zijn nu open voor aanvragen! Er is bijna € 2 miljard beschikbaar voor innovaties die bijdragen aan de digitale transformatie. Lees verder voor meer informatie over deze oproepen.

Voor wat en wie is Digital Europe?

Bent u bezig met de ontwikkeling van innovaties op het gebied van bijvoorbeeld:

  • cloud to edge-infrastructuur
  • dataruimten
  • kunstmatige intelligentie (AI)
  • infrastructuur voor kwantumcommunicatie
  • verbetering van de digitale vaardigheden van mensen
  • cybersecurity
  • European Digital Innovation Hubs…

…vraag dan subsidie aan! De oproepen staan open voor aanvragen van bedrijven (van start-ups tot mkb’ers), organisaties en overheidsdiensten uit de EU-lidstaten. Ook entiteiten uit andere landen die bij het Digital Europe programma betrokken zijn kunnen een aanvraag indienen.

Budgetten

Er is een totaal budget van € 1,98 miljard beschikbaar, waarvan € 269 miljoen naar cybersecurity gaat en € 329 miljoen naar de oprichting en uitvoering van European Digital Innovation Hubs. De rest (€ 1,38 miljard) gaat naar de andere hierboven genoemde aandachtsgebieden.

Vraag nu Digital Europe subsidie aan!

U kunt tot en met 22 februari 2022 een aanvraag indienen. Het gehele overzicht van alle openstaande oproepen vindt u hier.

Heeft u hulp nodig bij het doorspitten van alle oproepen van Digital Europe en het schrijven van een kansrijke aanvraag? Onze specialisten bieden u graag hun expertise en vaardigheden aan. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over deze subsidieregeling en onze diensten.

Spar met een specialist
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Digital Europe
Gerelateerde subsidie Digital Europe
Digital Europe is hét subsidieprogramma voor innovaties die bijdragen aan de digitale transformatie...Lees verder

contact

Wilt u graag onze specialisten inschakelen bij het aanvragen van subsidie vanuit Digital Europe? Neem dan contact met ons op:

Spar met een specialist over Digital Europe!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00