Aangekondigde call AAL-regeling 2017

Geïntegreerde en persoonlijke oplossingen voor ondersteuning van dagelijkse zorg

Het subsidieprogramma Active & Assisted Living (AAL) heeft geleid tot indrukwekkende ICT-oplossingen die het zorgproces kunnen ondersteunen. De markt vraagt nu om integratie van deze oplossingen, om zo te voorzien in een persoonlijk en gebruiksvriendelijk eindconcept. AAL vraagt daarom om de ontwikkeling van zogenoemde ‘AAL Packages’: geïntegreerde oplossingen, gebaseerd op bewezen technologie. De uitdagingen zijn hierbij als volgt:

  1. De totaaloplossing kan meegroeien met de behoeften van de eindgebruiker. De behoefte van de eindgebruiker verandert continu en de oplossing is in staat om daarop in te spelen, doordat ze bestaat uit meerdere componenten en beschikt over een bepaalde mate van flexibiliteit (instelbaarheid).
  2. De totaaloplossing moet bewezen meerwaarde leveren in de praktijk. Een kansrijk project bevat daarom een uitvoerige testperiode.

Voorwaarden en deadlines AAL-regeling 2017

In februari wordt de definitieve calltekst bekend gemaakt. Om in aanmerking te komen voor subsidie zult u moeten samenwerken. Op 6 maart 2017 wordt er in Brussel een partnerdag georganiseerd. De deadline voor een aanvraag is naar verwachting in mei.

Hezelburcht helpt u graag

De ervaring leert dat het voorbereiden van een aanvraag veel tijd kost. Het is dan ook raadzaam om op basis van bovenstaande informatie reeds een begin te maken met het samenstellen van het consortium en het uitschrijven van een projectidee. De regeling biedt veel mogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Overleg met een expert
Of bel direct naar: 088 495 20 00

Active and Assisted Living (AAL)
Gerelateerde subsidie Active and Assisted Living (AAL)
AAL stimuleert de ontwikkeling van ICT instrumenten om vraagstukken omtrent vergrijzing op te losse...Lees verder

contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Of wilt u uw eigen financiële situatie bespreken met een specialist? Neem contact op!

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00