Energie-investeringsaftrek (EIA): G. Energieadvies, maatwerkadvies en CO2-emissiereductieplan

Energie-investeringsaftrek (EIA)Hoofdstuk G. Energie Advies, maatwerkadvies en CO2-emissiereductieplan. Win energieadvies of maatwerkadvies in om de mogelijkheden te verkennen bij het verbeteren van uw energie-efficiëntie. De advieskosten of de kosten voor het plan kan hiermee in aanmerking komen voor EIA voordeel!

Wat komt in aanmerking?

  • Energieadvies: wilt u de mogelijkheden verkennen om de energie-efficiëntie van uw bestaande bedrijfsgebouw of bedrijfsproces te verbeteren? Dan kunt u hiervoor een adviesrapport laten vastleggen. De kosten voor het energieadvies kunnen in aanmerking komen voor de EIA. Let op: het draait hier uitdrukkelijk niet om nieuwe bedrijfsgebouwen of -processen.
  • Maatwerkadvies: u kunt de kosten voor het laten opstellen van een maatwerkadvies in uw EIA-aanvraag laten meenemen. Ook dit maatwerkadvies moet voldoen aan specifieke voorwaarden.
  • CO2-emissiereductieplan: vergelijkbaar met het inwinnen van energieadvies kunt u ook de mogelijkheden laten verkennen om de CO2-emissie van uw bestaande bedrijfsproces te reduceren. Ook in dit geval draait het niet om bedrijfsprocessen en bedrijfsinrichtingen.

Wij onderzoeken graag voor u aan welke voorwaarden het advies of plan moet voldoen.

EIA investeringscontrole

Benieuwd of uw investering in aanmerking komt voor fiscaal voordeel? Vul onderstaande velden in en wij helpen u direct verder!

Energie Investeringsaftrek (EIA subsidie)
Gerelateerde subsidie Energie Investeringsaftrek (EIA subsidie)
De EIA levert fiscaal voordeel op over investeringen van bedrijven in energiebesparende technieken e...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00