URBACT

Voor wie?

Europese steden

Voor wat?

Stedelijke ontwikkeling en netwerken

Onze dienstverlening

Uitgebreide dienstverlening; van advies tot projectmanagement

Meer informatie

Ongeveer twee-derde van de Europese bevolking woont in steden. De aanpak van deze steden op het gebied van werkeloosheid, armoede, economische groei en het milieu is van essentieel belang voor de economische en sociale ontwikkeling van Europa. Het Europese programma URBACT lll richt zich op het stimuleren van de kennis, capaciteit en expertise van deze steden op het gebied van stedelijke ontwikkeling en netwerken. Door middel van netwerken moeten steden informatie en ‘good practices’ met elkaar uitwisselen. Hierdoor kunnen Europese steden van elkaar leren om gemeenschappelijke complexe uitdagingen aan te pakken.

URBACT subsidie aanvragen met Hezelburcht

Het is niet meer mogelijk om subsidie vanuit URBACT III aan te vragen. Dit programma liep namelijk van 2014 tot en met 2020. Wel zijn er andere, vergelijkbare subsidiemogelijkheden. Verken bijvoorbeeld eens het aankomende nieuwe programma European Urban Initiative (EUI). Dit is een instrument gericht op het aanpakken van uitdagingen in stedelijke gebieden in de Europese Unie (EU). Voor meer informatie hierover of een vrijblijvend adviesgesprek kunt u gerust contact opnemen via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com.

contact

Wilt u meer weten over de subsidiemogelijkheden of onze dienstverlening? Neem contact met ons op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier: