Globalstars

Voor wie?

Innovatieve ondernemers en onderzoeksorganisaties

Voor wat?

R&D projecten

Subsidiebijdrage

Maximaal € 350.000,- per project

Advies over Globalstars

Bent u een innovatieve ondernemer die bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten, processen of diensten, en heeft u internationale ambities? Dan is GlobalStars interessant voor u! Ontvang subsidie om marktgerichte R&D uit te voeren met partners buiten Europa.

Economische groei met Globalstars

Het doel van Globalstars, een initiatief van EUREKA, is het creëren van economische groei en oplossingen voor economische, strategische en maatschappelijke vraagstukken. Met deze subsidie stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat het Nederlandse bedrijfsleven en onderzoeksorganisaties om marktgerichte R&D uit te voeren met partners uit innovatieve economieën buiten Europa.

Voorwaarden

U kunt een projectvoorstel indienen voor Globalstars als u samenwerkt met minstens één partner uit een ander Eurekaland en één of meer organisaties uit een van te voren vastgestelde innovatieve economie. Wanneer aan deze voorwaarde is voldaan kunnen ook andere organisaties, zoals kennisinstellingen, als partner deelnemen aan het project.

Projectpartners komen pas in aanmerking voor financiering als zij voldoen aan de regels en voorwaarden van hun eigen financieringsorganisaties. Voor uw project zult u dus moeten voldoen aan de regels en voorwaarden van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Aanvraagproces | Nationaal en internationaal

Het aanvraagproces loopt net iets anders dan u gewend bent. Deze kent een internationaal en nationaal gedeelte. U moet eerst een internationaal projectvoorstel indienen bij Eureka in Brussel. Is uw voorstel goedgekeurd? Dan kunt u subsidie bij RVO aanvragen. Ofwel, uw subsidieaanvraag staat of valt met een goed projectvoorstel. Hezelburcht zorgt ervoor dat uw projectvoorstel voldoet aan de Eureka voorwaarden en ondersteunt u ook graag bij het opstellen van een kansrijke RVO subsidieaanvraag.

Ontwikkel uw innovatieve technologie met Globalstars

Wilt u Globalstars of vergelijkbare mogelijkheden verkennen? De specialisten van Hezelburcht hebben veel ervaring met internationaal georiënteerde programma’s en subsidies, waaronder andere Eureka programma’s zoals Eurostars en ITEA. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten. Zij staan u graag te woord en toetsen vrijblijvend de kansrijkheid van uw project. Neem contact op voor een adviesgesprek via info@hezelburcht.com of bel naar 088 495 20 00.

contact

Neem contact op via 088 495 20 00 of info@hezelburcht.com voor meer informatie over GlobalStars! Onze specialisten staan u graag te woord.