Verhoeven Grondverzetmachines B.V.

In de Benelux is Verhoeven Grondverzetmachines B.V. al zestig jaar een autoriteit op het gebied van hoogwaardige grondverzetmachines, rijwerken en uitrustingsstukken. Om waarde te kunnen blijven toevoegen aan geïmporteerde grondverzetmachines zijn R&D-werkzaamheden in de organisatie verankerd. Een belangrijk project voor de komende jaren is de ontwikkeling van een zelfstandig elektrisch functionerende, lichtgewicht minigraver. Ten opzichte van het huidige model wordt deze graver lichter, sterker en eenvoudiger te produceren en zijn de materialen bovendien duurzamer. Voor haar innovatieve werkzaamheden doet Verhoeven een beroep op de WBSO regeling.

Scope verbreden | Export en duurzaamheid

Binnen het bedrijf is innovatie niet alleen in de R&D-activiteiten terug te zien. Verhoeven exporteert rijwerken naar diverse landen in Zuid-Amerika, Europa, Afrika en Azië. Voor het in het buitenland demonstreren van een rijwerk voor het oogsten van suikerriet, is de DHI regeling een interessante subsidie. Daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht voor een SDE+ subsidie voor de productie van duurzame energie. De subsidiekansen voor de bedrijven binnen de Verhoeven Group zijn divers!

Binnen de Verhoeven Group maakten we voorheen enkel gebruik van het WBSO programma. Naar aanleiding van een analyse van Hezelburcht, werd ons al snel duidelijk dat er meer mogelijkheden zijn binnen ons concern. Deze subsidiekansen benutten we uiteraard graag. Dankzij de ondersteuning van Hezelburcht is er binnen de Verhoeven Group nu sprake van professioneel subsidiemanagement. - Pieter-Jan Verbers, Verhoeven Grondverzetmachines B.V.

WBSO subsidie
Gerelateerde subsidie WBSO subsidie
Met de WBSO kunnen innovatieve bedrijven de loonkosten en andere kosten en uitgaven voor R&D-pro...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00