Van Berlo Bedrijfsvloeren B.V.

Als producent van hoogwaardige industriële betonvloeren, behoort Van Berlo tot de kwalitatief beste en meest betrouwbare leveranciers van West-Europa. Als marktleider in Nederland onderscheidt Van Berlo zich met innovatieve producten en diensten met een hoge meerwaarde voor de gebruiker. Van Berlo Bedrijfsvloeren werkt nauw samen met haar zusterbedrijven Van Berlo Engineering en Vibrocom Funderingstechniek, hierdoor kunnen ze een totaalpakket aanbieden van innovatief design tot revolutionaire producten.

Klanttevredenheid staat bij Van Berlo voorop. De lat ligt hierdoor altijd hoog. De expertise, hoge kwaliteitsnormen en flexibiliteit maakt hen al ruim 35 jaar een waardevolle en betrouwbare samenwerkingspartner. Ook Hezelburcht is trots op de samenwerking met Van Berlo. Zo hebben we Van Berlo succesvol ondersteund bij het aanvragen van de WBSO subsidie.

Als geen ander zijn wij in staat om veranderingen in de markt te vertalen naar nieuwe producten met steeds betere prestaties. Praktische oplossingen voor technische vraagstukken vormen het fundament van ons succes. Dankzij de continue ontwikkeling van nieuwe technologieën kunnen wij aan de meest uiteenlopende vragen van onze klanten voldoen. Om continue te kunnen blijven ontwikkelen en innoveren, maken we gebruik van de WBSO regeling. Hezelburcht is voor ons hierbij van toegevoegde waarde! - Jan Priems, Van Berlo Bedrijfsvloeren B.V.

Onderstaande video geeft een impressie van de werkzaamheden van Van Berlo Bedrijfsvloeren B.V.:

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00