Teezir

Het toonaangevende databureau Teezir ontwikkelt hoogwaardige software om online data te verzamelen en analyseren. Door middel van ‘crawlers’ monitort Teezir dagelijks ruim 500.000 bronnen op zoek naar belangrijke gegevens. Dit doen zij onder andere voor eBay, Videma, GEMA, IVRM en VUmc.

Een potentiële doelgroep voor het Amsterdamse bureau zijn organisaties die bemiddelen in bedrijfsinformatie. Voor het verzamelen van de informatie gebruiken deze partijen veelal jaarverslagen en websites. Omvangrijke informatiebronnen die veel tijd kosten om handmatig te verzamelen en te analyseren. Het automatisch interpreteren en inzichtelijk maken van deze bedrijfsinformatie door middel van content herkenning zou van onschatbare waarde zijn.

Vanuit de MIT-regeling kreeg Teezir subsidie om te onderzoeken of het technisch en economisch haalbaar is om ‘tekst mine software’ te ontwikkelen voor het scrapen van informatiebronnen, herkennen van content en deze in de juiste categorie te plaatsen in een website- of jaarverslagtemplate. De software moet het op deze manier mogelijk maken om omvangrijke BigData-sets inzichtelijk te maken.

Hezelburcht heeft ons geweldig geholpen bij de aanvraag van een tweetal subsidies. Mede dankzij hun deskundige advies en kennis van de markt, zijn onze beide aanvragen gehonoreerd. Hezelburcht is een zeer goede en betrouwbare partner voor ons gebleken!

Teezir diende met behulp van Hezelburcht in 2014 ook al een succesvolle MIT aanvraag in. Toen kregen zij subsidie voor het ontwikkelen van een tool voor de detectie van het onrechtmatig gebruik van muziek met auteursrechten.

MIT subsidie
Gerelateerde subsidie MIT subsidie
De MIT ondersteunt mkb'ers bij het opzetten van innovatieve projecten. Van kennisverwerving, extern ...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00