Mijn Hezelburcht Menu

SolisPlan Group B.V.

Het Brabantse bedrijf SolisPlan Group B.V., gevestigd in Sint-Oedenrode, is actief in de lease en verkoop van zonnepanelen voor bedrijven. Het huidige landschap van energie moet veranderen. Zonne-energie is namelijk niet alleen rendabel, maar bovenal ‘future proof’ en milieuvriendelijk. De experts van SolisPlan zoeken middels een analyse uit hoe zonne-energie optimaal ingezet kan worden.

De SDE+ regeling werkt met een gefaseerde openstelling waarbij het subsidiebedrag per fase toeneemt. Een goede strategie is key. In samenwerking met SolisPlan leidde een succesvolle strategie tot 100% SDE+ subsidietoekenning voor alle ingediende projecten. SolisPlan en haar klanten benutten hierdoor optimaal de financiële ondersteuning ten behoeve van duurzame en milieuvriendelijke zonnepanelenprojecten.

We hebben uiteindelijk gekozen voor de subsidieadviseurs van Hezelburcht vanwege hun eerlijke, open en heldere manier van communiceren. Dankzij de korte lijntjes verliep de samenwerking prettig. - Teun van Sinten, CEO

SDE+
Gerelateerde subsidie SDE+
De SDE+ stimuleert bedrijven en (non-)profit instellingen om duurzame energie te produceren. De subs...Lees verder
Meer weten?

Neem contact met ons op!

Meer weten?

Vragen? Op zoek naar meer informatie? Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.