Simbeyond

Simbeyond is in 2015 opgericht als spin-off van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Het bedrijf springt in op de marktbehoefte aan simulatiesoftware die opto-elektronische processen in organisch-elektronische devices kan modelleren.

State-of-the-art software | internationaal demonstreren

Simbeyond’s simulatietool ‘Bumblebee’ is ontwikkeld met als doel het voorspellen van de performance (o.a. efficiëntie, kleurstabiliteit en levensduur) van OLED-stacks. Hierbij maakt men gebruik van de simulatietechniek Kinetische Monte Carlo (KMC). Monte-Carlosimulatie is een simulatietechniek waarbij een fysiek proces niet één keer maar vele malen wordt gesimuleerd, elke keer met andere startcondities. Met behulp van deze simulatiesoftware kan een ontwikkelcyclus van OLED-devices aanzienlijk verkort worden en wordt er veel geld bespaard op experimenten en manuren.

Demonstratieproject China binnen het DHI subsidieprogramma

China heeft displaytechnologie, waarvoor OLED-technologie veel wordt toegepast, opgenomen in haar lijst van technologiegebieden waarin zij wereldwijd een leidende rol wil spelen. Simbeyond ziet hierin een enorme groeikans, maar een nieuw product op de Chinese markt introduceren blijkt niet gemakkelijk te zijn als Europees bedrijf. Het product demonstreren op afstand wordt bemoeilijkt door de technische limitaties en taal- en cultuurverschillen.

Het oplossen van OLED-vraagstukken

Om de Chinese markt toch bekend te maken met Bumblebee heeft Simbeyond in samenwerking met de South China University of Technology (SCUT) een demonstratieproject opgezet. Binnen dit DHI demonstratieproject in China kan Simbeyond ter plaatse een brede selectie aan potentiële klanten demonstreren. Het doel van het project? Laten zien dat Bumblebee van grote toegevoegde waarde is bij het oplossen van veelvoorkomende OLED-vraagstukken!

Succesvolle samenwerking met Hezelburcht

Als innovatieve scale-up zijn er veel subsidiekansen voor Simbeyond beschikbaar. Na verschillende eerdere successen op het gebied van technische projectsubsidies, heeft Hezelburcht nu succesvol ondersteuning verleend bij het opzetten van het demonstratieproject in China met DHI subsidie. Aanvullend aan de DHI heeft Hezelburcht ook het aanvragen van de WBSO subsidie mogen verzorgen.

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00