Dutch Quality Group B.V.

De Dutch Quality Group wil designmeubelen bereikbaarder maken voor een grotere groep mensen. Het is een organisatie die designmeubelen ontwikkelt, fabriceert en onder het eigen merk Design on Stock op de markt brengt. De fabricatie van de meubels vindt plaats in Waalwijk op de productielocatie genaamd Dutch Quality – Made in Holland B.V.

Om de taalbeheersing en taalvaardigheid van de medewerkers op de productielocatie te ontwikkelen, zijn er twee opleidingstrajecten bij het International Language Centre (ILC) in Waalwijk gestart. Dankzij deze scholingscursussen kunnen de medewerkers met een lager niveau Nederlands in de toekomst effectief met elkaar communiceren. De medewerker heeft zo niet alleen meer plezier in het werk, maar voelt zich zo ook beter begrepen en ‘op zijn plek’. En dit laatste geldt niet alleen binnen zijn werkomgeving, maar ook zeker daar buiten: verbetering van de taalbeheersing levert een succesvollere deelname aan de maatschappij. Daarnaast werkt een goede taalvaardigheid van de medewerkers positief door op de bedrijfsvoering van Dutch Quality Group; de veiligheid kan beter worden gewaarborgd en er is een hogere efficiëntie op de werkvloer. Hezelburcht vroeg succesvol de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’ aan, om zo de taalscholing voor achttien cursisten te bekostigen.

Wij geloven dat beheersing van de Nederlandse taal cruciaal is voor een goed werkklimaat. Daarnaast draagt een goede taalbeheersing bij aan het goed kunnen functioneren van onze collega’s in de dagelijkse maatschappij. Hezelburcht begreep onze behoefte aan financiële ondersteuning bij de totstandkoming van ons taalontwikkelingstraject. Na het geven van het juiste advies, heeft Hezelburcht ons de zorg uit handen genomen bij het aanvragen van de subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’. En dat met een positief resultaat tot gevolg! - Marlon Stroosnijder, HR Advisor

Tel mee met Taal
Gerelateerde subsidie Tel mee met Taal
De subsidieregeling ‘Tel mee met Taal’ is gericht op de verbetering van de taalbeheersing op de ...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00