Cow Hills Retail B.V.

Cow Hills Retail wil hun kassasysteem en de mogelijkheden die dit biedt voor een JIT-voorraadbeheersysteem, in minder ontwikkelde regio’s op het gebied van (IT) infrastructuur in Zuid Afrika demonstreren. Het project is in volle gang en heeft ook al zijn eerste successen geboekt. Hezelburcht ondersteunde Cow Hills Retail B.V. bij een DHI aanvraag.

e-Learning

Een bijzondere ontwikkeling om te benoemen is dat Cow Hills Retail 50.000 ZAR (€3.5k+) aan Christel House South Africa heeft gedoneerd. Christel House South Africa is onderdeel van een globaal opererende non profit organisatie, die als doelstelling heeft om de jeugd die in armoede leeft van opvang en educatie te voorzien om hun toekomstperspectief te verbeteren. In aanvulling op de donatie is Cow Hills Retail met Christel House South Africa in gesprek over een structurele samenwerking. Het bedrijf wil hiervoor e-Learning pakketten ter beschikking stellen en zal betrokken zijn bij de opleiding van de jongeren op het gebied van Retail. De jongeren worden onderwezen in wat Retail precies inhoudt en welke processen daarbij aan bod komen. Daarnaast leren zij meer over het gebruik van Retail systemen, zoals het systeem van Cow Hills Retail dat in Nederland in gebruik is bij partijen als HEMA, Blokker, Zeeman en La Place.

Het project heeft naast mogelijk internationaal economisch succes ook tot positieve maatschappelijke ontwikkelingen geleid. Daarom zijn wij ontzettend trots dat we Cow Hills Retail hebben mogen ondersteunen bij de DHI aanvraag. Aanvullend hieraan hebben we Cow Hills Retail ook mogen ondersteunen bij het aanvragen van de fiscale WBSO subsidie.

DHI subsidie
Gerelateerde subsidie DHI subsidie
Mkb'ers met internationale ambities kunnen voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en inves...Lees verder
Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00