Connec2

Projecten en objecten tot leven brengen en tastbaar maken: dat is wat The Virtual Dutch Men al meer dan 25 jaar doet. 3D visualisaties van vastgoedobjecten, interieurimpressies of product-visualisaties bijvoorbeeld. The Virtual Dutch Men is enkele jaren geleden gestart met de lancering van Connec2. Met Connec2 focust het bedrijf zich op Extended Reality (XR): een snel ontwikkelende techniek. Met Connec2 kunnen klanten virtueel samenwerken en toch een levensechte ervaring beleven.

Opleidingstool met Virtual Reality

De techniek van Connec2 kan op diverse manieren toegepast worden. Zo ook als opleidingstool voor de bouwsector. Het bedrijf heeft samen met Bouwmensen Almelo opleidingselementen voor de bouwsector in Virtual Reality beschikbaar gemaakt. Hiermee worden leerlingen spelenderwijs en autonoom opgeleid. Het doel van het project is het verkleinen van de kloof tussen onderwijs en de arbeidsmarkt.

100% subsidie met MKB!dee

Het project is bekroond met een MKB!dee subsidie, deze subsidie dekt maar liefst 100% van de projectkosten. De specialisten van Hezelburcht hebben Connec2 succesvol ondersteund bij het aanvragen van deze subsidie. We zijn trots op deze toekenning! Wij wensen Connec2 en Bouwmensen Almelo succes bij de verdere ontwikkeling en implementatie van deze innovatieve XR toepassing.

Hezelburcht is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet hiermee subsidiekansen aan te dragen en effectief uit te voeren. De samenwerking heeft ons geholpen om meer kapitaal beschikbaar te krijgen voor de doorontwikkeling van ons team. Waardoor wij ons straks nog meer kunnen richten op toekomstige toepassingen van ons meeslepende Cloud & XR platform Connec2. - Bart Kok | Product Owner, Connec2

Spar met een specialist!

& ontdek de mogelijkheden

?

Laat uw gegevens achter

of bel direct naar: 088 495 20 00